Annons
Annons

Hotelldirektör

First Hotel Grand i Falun

Vi söker hotelldirektör som kan utveckla First Hotel Grand och ta position som Dalarnas naturliga mötesplats.

First Hotel Grand ligger i centrala Falun med närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Hotellet har 191 rum och flera konferens och bankettsalar. Vi har ambitionen om att bli den ledande mötesplatsen i Dalarna, och ska i vår bland annat starta en restaurangverksamhet och få ordentlig fart på vår konferens och bankettverksamhet.

Hotellet drivs av operatörbolaget Gest under varumärket First Hotels. Gest driver 14 hotell i Sverige, Norge och Danmark och vi präglas av en effektiv central organisation där vi delegerar mycket ansvar ut till våra duktiga hotelldirektörer. Den rätta personen vill med andra ord få stort utrymme till att påverka sin tjänst, och ta egna intitiativ för att skapa ett så bra och lönsamt hotell som möjligt.

Som hotelldirektör har du totalansvar för hotellets resultat och dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
– Leda och motivera din personal
– Säkerställa ett bra värdskap till våra gäster
– Vara hotellets ansikte utåt och säkra att vi tar vår position i marknaden
– Utveckla affärer och hitta nya affärsmöjligheter
– Utveckla hotellet och dess tjänster
– Vara operativ och leda genom exempel

Vi söker en ledare som är utpräglat kommersiell och som har höga ambitioner för sitt team och sitt hotell. Att vara professionell i alla lägen är en självklarhet, och du har förmågan att skapa ett fantastiskt team som tar hotellet till nya höjder. Mål är till för att slås, och du tar faktabaserade beslut som gör att vi vinner marknadsandelar. Givetvis är fokus på gästupplevelse alltid i fokus, och du visar omtanke för gäster, personal och hotellet.

Du har erfarenhet från branschen, gärna från ett konferenshotell, och du är lokalt förankrad i regionen med ett existerande nätverk.

Om du är redo att anta utmaningen att skapa Dalarnas ledande mötesplats, skicka en ansökan till johan.appelgren@host.no.

Ansökningsfristen är 8 december, men vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02