Annons

Kock

Åhaga

Åhaga förstärker inför en spännande framtid

Nu äntligen kan vi börja planera för en ny era i Åhagas spännande historia.
Vi söker nu en 1:e kock som tillsammans med köksmästare Martin och övriga i köksteamet fortsätter utveckla vår verksamhet med att leverera fantastiska smakupplevelser.

Åhaga är en av landets största evenemangsarenor och besöks årligen av ca 100 000 gäster som tar del av våra olika arrangemang. Årligen arrangeras 100-tals konserter, mässor, nöjesevents och shower. Vid dessa arrangemang serveras allt från frukostar, luncher, fest- och galamiddagar och julbord till våra besökare där antalet gäster spänner mellan 50-2000 gäster.

Vi söker nu dig som känner sig manad till denna härliga utmaning som detta jobb innebär.
Vi tror du har jobbat minst 6 år som kock i kök med vanan av ett högt tempo, jobbat med både stora och mindre middagar där smak och kvalité alltid sätts i första hand. Du ser det som en självklarhet att jobba i ett team där alla hjälper och stöttar varandra. Har du haft ansvarsbefattning innan är det ett plus och vanan att jobba med inventering, kostnads- och egenkontroller.

Tjänsten är heltid där helg- och kvällsarbete ingår. Lön efter överenskommelse.
Vi erbjuder en spännande och rolig utmaning där vi siktar på att vara Borås roligaste och bästa arbetsplats med stora möjligheter till delaktighet i Åhagas utveckling till landets främsta event- och nöjesarena.

Välkommen med din ansökan till: jobb@ahaga.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02