Annons
Annons

Kökschef produktionskök

Svenska Brasserier

Kökschef till utvecklingsresa i produktionskök hos Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Aira, Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Fenix, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Emmer på Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier inspireras vi av stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden, generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Du anställs i JMR, som är nytt bolag startat av Svenska Brasserier, som driver alla upplevelser som erbjuds utanför våra restauranger. Du kommer vara en nyckelperson i den fortsatta utvecklingen och uppbyggandet av verksamheten. Vår cateringverksamhet är under uppbyggnad och där kommer du vara högst involverad för en lyckad leverans och planering med respekt för alla våra varumärken.

I rollen som Kökschef för produktion, ansvarar du för upplevelsen för samtliga våra varumärken när gästen väljer att uppleva oss utanför våra restauranger. Så som vid catering, event, beställning från våra spökkök, butiker eller e-handel. Våra gäster ska känna igen sig gastronomiskt och upplevelsemässigt när de konsumerar våra produkter och tjänster utanför restaurangerna.

Som Kökschef är du ansvarig för att hela kedjan i produktionskök fungerar, allt från organisation, personal, resultat, inköp, logistik till automatisering. Dessutom ansvar du självklart för menyutveckling och kvalitet.

Du är en professionell coachande ledare med några års erfarenhet av liknande ledande befattningar. Du har självklart en passion för mat och är självgående i ditt ledarskap. Vi ser gärna att du är en lagspelare som gillar högt tempo, att du har hög social kompetens, stort driv och gillar att hantera många olika arbetsuppgifter. Du har mycket god datorvana, intresse och kunskap inom digitalisering. Du triggas av att nå högt uppsatta mål och driva utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att effektivisera processer i produktionskök t.ex. vid paketering eller märkning av våra produkter.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Under samma tak som vårt produktionskök har vi även vår butik Sturehofs matmarknad. I vårt produktionskök gör vi prepp till catering, våra spökkök runt om i Stockholm, lagar maten som säljs i våra butiker och middagskassar i e-handeln. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera. Vi toppar även upp din föräldralön när du önskar vara föräldraledig.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning som startar med sedvanlig provanställning om 6 månader. I denna roll arbetar du främst dagtid vardagar, kvällar, helger förekommer.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan till oss här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02