Annons

Köksmästare lobbyrestauranger

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Köksmästare som ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra lobbyrestauranger!

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra lobbyrestauranger och har en spännande tid framför oss. Vill du vara med på vår resa framåt? 

  • West Coast – en modern bistro och bar i hjärtat av lobbyn på Gothia Towers. Luncher, à la carte, after work och brunch
  • Twentyfourseven – vår lobbybar och café med lättare matutbud
  • Ristoria – är just nu stängt pga. pandemin och öppnar upp 2022 igen
  • Roomservice – vår roomservice som är öppet varje dag 16-23 med ett varierat utbud för våra gäster som vill äta på rummet

Arbetsuppgifter
Som vår Köksmästare axlar du ansvaret för köket med ansvar för sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och konceptutveckling, råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, bokslut, estimat/budget, uppföljning nyckeltal, egenkontroll, beställningar och fakturabehandlingar. Du hanterar rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov för våra kök tillsammans med vår Staffing avdelning i huset. Du kommer att jobba väldigt nära tillsammans med vår Restaurangchef för våra lobbyrestauranger.

Du rapporterar till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst fem års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning och även brinner för caféutbud, och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van att leda personal och tar stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställningVidare är du kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare.

Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra. Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

Vad vi erbjuder
En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02