Annons

Köksmästare till nyöppnade Solna United

Sabis Mat & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Sabis öppnar i oktober 2019 en ny verksamhet i det nybyggda huset Solna United nära Mall of Scandinavia. Vi kommer att driva en restaurang, café och catering samt husets servicetjänster som reception, städ, posttjänst och konferens. Teamet beräknas uppgå till 10-15 personer. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som köksmästare på Solna United ansvarar du för att skapa en restaurangupplevelse utöver det vanliga! Du och ditt team kommer du att lägga upp mat på tallrik till ca 500-700 kunder per dag vilket ställer krav på dig som köksmästare, både gällande arbetsledning och kvalitet. Vi lagar & bakar all mat från grunden, efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror.

Några av dina ansvarsområden innefattar inköp, bemanning, personalplanering, menyplanering och råvarukalkylering. Med flera olika hyresgäster i huset förekommer mycket specialmenyer och kalkylering. Tillsammans med en av våra kunder har vi även ett provlagningskök där du är ansvarig för kundkontakt, leverans och genomförande.

Du är som köksmästare ledare för ditt team och ansvarig för att coacha ditt köksteam till att leverera de allra bästa kundupplevelserna. Du är också ansvarig för enhetens miljöarbete och KRAV-märkning.

Din profil
Du är intresserad av att utveckla ditt ledarskap och att bidra till restaurangens ständiga utveckling. Som köksmästare har du också ett stort intresse för caféets utbud och att ständigt bidra till att utveckla detta. I rollen ingår också cateringleveranser och representation på hög nivå vilket kräver du har erfarenhet av sådan verksamhet samt kan hålla en hög professionell framtoning.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi erbjuder dig

  • En ledarroll med ansvar blandat med stor kreativ frihet
  • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
  • En arbetsgivare med korta beslutsvägar där du har mandat att utveckla din verksamhet
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde för tjänsten är under september 2019. Tjänsten är på heltid framförallt förlagt under dagtid men kvälls- och helgverksamhet kan förekomma. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta platschef Jerry Katzberg på 070-5866592.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02