Annons

Kreativ marknads- och säljkoordinator

Skogshem & Wijk

Hej du, underbara människa! Vi behöver nu förstärka upp på marknads- och säljsidan, så nu söker vi en ny arbetskamrat till vårt härliga säljteam på Skogshem & Wijk – en plats skapad för möten. Vi är ett glatt gäng som gillar att samarbeta som team och ha roligt tillsammans. Jag som är ansvarig på sälj- och marknadsavdelningen heter Gerlinde och tillsammans med mitt team gillar jag att hjälpa våra kunder att lyckas med sina arrangemang hos oss. Vi söker nu dig som är aktiv och glad med en positiv livsinställning.

Du har tidigare arbetat med/gillar:

  • Bildhantering (fotografering, Photoshop, InDesign, PowerPoint )
  • Skriva texter obehindrat på svenska (och engelska)
  • Jobba med hemsidor (gärna WordPress)
  • Skapa säljande material och annonser
  • Marknadsföring och är aktiv på sociala medier
  • Att sälja via telefon, dator – även den digitala försäljningen (gärna erfarenhet av SEO/SEM)
  • CRM system som Upsales eller liknande
  • Försäljning
  • Trevliga jobbarkompisar

Du är inte rädd för att ge det lilla extra för att nå dina mål, att vara proaktiv och hålla kontakt med dina kunder. Det bästa du vet är att du får dina kunder att bli stammisar hos oss. Du är social, lyhörd och lojal och du gillar att samarbeta. I den här rollen krävs också en del självständighet. Har du tidigare jobbat i en liknande tjänst i besöksnäringen, är det en stor fördel.

Gillar du, som vi, att ha en arbetsplats som känns som en stor familj? En vacker och inspirerande plats där kollegorna tar hand om varandra, där det är nära till skratt, där tempot är högt, där samarbete står högt i kurs och där ledningen är generös, satsar på utbildning, personalvård och personlig utveckling? En plats nära stan men ännu närmare naturen med tillgång till ett stort gym? Då tror jag du kommer trivas hos oss.

Hos oss på avdelningen arbetar vi främst vanliga kontorstider, måndag till fredag. Ibland kan det ske att en mässa eller liknande kräver viss insats på helgen, men det är sällan fallet. Vi jobbar främst med konferenser, möten och events, men även med fester, bröllop och minnesstunder.

Tjänsten är en heltidstjänst, men det finns även en öppning för en duktig marknadsförare som vill jobba deltid (ca 50%), t.ex. som konsult. Vi har kollektivavtal och erbjuder fast lön/ersättning. Körkort och tillgång till bil är ett plus. Tillträde snarast. Uttagning sker löpande. Vi hoppas att vi hörs och ses snart!

Sälj- och marknadschef Gerlinde Anderberg 08-731 42 47, kontorstider.

personal@skogshem-wijk.com

Läs mer om oss här: 

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02