Annons

Operativ Restaurangchef

Welcomegruppen

Är du vår nya operativa restaurangchef?
Då kommer du att jobba med de viktigaste personerna hos oss – våra gäster och vår personal! Du är en positiv, öppen och engagerad lagspelare som vill ge service i
världsklass. Du trivs i att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras. Vi är ett positivt team kollegor som förenas i vår kärlek till mat, dryck och värdskap och där vi värnar om våra medarbetare

Verksamheten består av 4-stjärniga Welcome Hotel med nybyggt SPA och en härlig Bistro samt anrika Wärdshuset Lasse Maja från 1671. Anläggningarna drivs som en enhet och ligger endast 150m ifrån varandra. Under pandemin är det främst Welcome Hotel som varit i fokus med mycket gäster på helger drivet av vårt SPA och Staycation. Här ser vi forstatt mycket stort potential där vår Bistro är oerhört uppskattad och där vi ofta har event med olika välkända artister. Wärsdhuset Lasse Maja är mer klassiskt inriktat och med gott renommé. Här bedrivs framförallt konferens, bröllop och givetvis ett omtalat och mycket populärt julbord.

Med vårt nya SPA på Welcome Hotel har Welcome Bistro utvecklats enormt där helgerna är en härlig upplevelse med mycket gäster och trevlig stämning. I höst öppnar vi dessutom en till BAR och vi strävar hela tiden att förnya oss och utveckla oss. I detta blir du en nyckelspelare att utveckla konceptet tillsammans med vår duktiga köksmästare.

Arbetsroll
Din roll är i huvudsaklig operativ då vi är ett litet team men som hela tiden växer. Du är själv med i service och trivs med den rollen där du både dagligen möter gäster men även är med och får utveckla konceptet framåt. Du klarar av att både leda och samtidigt hålla flera bollar i luften som schemaplanering och inventering. Du är motiverad, enga-gerad och driven i gästupplevelsen. Du kommer främst att arbeta kvällar och helger då det är då verksamheten är som mest aktiv. Du kommer vara en del av ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

Vi vill att du
• Ger gästerna ett positivt bemötande och ett värdskap utöver det vanliga
• Driver, cochar och utvecklar vår personal på ett positiv sätt
• Arbetar med merförsäljning inom mat och dryck
• Utvecklar konceptet vidare, bland annat med vår nya BAR-avdelning

Meriterande
• Relevant utbildning/ yrkeserfarenhet av liknande arbete
• Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i dryck, gärna inom drinkar och cocktails
• Kunskaper i Micros

Vi rekryterar löpande till tjänsten, skicka din ansökan till jobb@welcomehotel.se

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02