Annons

Receptionist sökes

Grand Hotel Saltsjöbaden

Hotellet går en ny framtid till mötes och tillsammans med en fantastisk historia skapar vi ett härligt, modernt hotell. Vi vill därför förstärka vårt team i vår reception.

Vår nya receptionist har erfarenhet av liknande tjänst och har ett genuint intresse för försäljning, hotellupplevelser, service och för att skapa oförglömliga ögonblick för såväl gäst som kollega. Den vi söker är noggrann och har ett öga för detaljer, arbetar strukturerat och är en handlingskraftig problemlösare med hög social kompetens. Erfarenhet av konferenser är meriterande, då vi hjälps åt över avdelningsgränser och vissa dagar kan förläggas på konferensen.

Du som söker kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska, du är resultatorienterad och strävar efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Självklart är du glad, positiv och gillar att samarbeta med de övriga avdelningarna på hotellet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och provanställning tillämpas. Tillträde och villkor enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan, mejla den till jyrki.sahamies@grandsaltsjobaden.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02