Annons
Annons

Reservations Agent

Clarion Hotel Sign

Är du vår reservations -stjärna?

Clarion Hotel Sign – Clarion Hotel Amaranten och Clarion Hotel Stockholm behöver nu stärka upp sitt säljteam med en ny stjärnsäljare i rollen som Reservations Agent. Som Reservations Agent är du en del av säljteamet som tillsammans driver, utvecklar och optimerar försäljningen för våra tre hotell. För att nå högt uppsatta mål hittar och finner du nya lösningar för att fylla hotellen på allra bästa sätt, allt från logirum, spa samt restaurang. Du älskar att göra kunden mer än nöjd.

Här jobbar vi tillsammans – för att nå våra mål!

Passion for Business?
Vi tänker oss att du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot högt uppsatta mål. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Do you have the skills?
• Din primära uppgift är att se till att hotellen alltid är så fullbokade som möjligt med logi, konferensrum och event.
• Du är van att hantera inkommande förfrågningar via mail och telefon för logi, spa och bordsbokning.
• Du bokar och bekräftar rumsbokningar i hotellets datasystem Cenium där tidigare kunskap är ett stort plus.
• Du bokar och bekräftar bordsbokningar och spa bokningar i respektive system.

Måste-listan
• Du har bakgrund inom hotellbranschen/besöksnäringen.
• Du är noggrann och detaljfokuserad.
• Du behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar. Kom in med din ansökan genast då vi kör intervjuer löpande.

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lika, lön enligt kollektivavtal med schysta villkor och naturligtvis får du ta del av våra personalförmåner när du anställs hos oss. Personal förmånerna är superbra, vad tror du om att till exempel kunna boka hotellrum på Nordic choice hotels till specialpris, möjlighet att träna på Clarion Signs gym med mera?

Kom in med din ansökan genast då vi kör intervjuer löpande.

​www.clarionsign.com

www.clarionamaranten.com

www.clarionstockholm.com

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 200 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02