Annons
Annons

Restaurangchef

Hus 57 Ängelholm

Hus 57 Ängelholm är ett hotell som väcker nyfikenhet och inspirerar. Här finner du mötesmiljöer för upp till 300 personer, 112 hotellrum och en populär restaurang & bar. Hus 57 Ängelholm är en del av Bestwestern Hotels & Resorts som ägs och drivs av HKC Hotels.

HKC Hotels är ett familjeföretag som ägs av familjen Östlundh. Bolaget drivs i tredje generationen under ledning av Marcus Östlundh och Therese Hammar. I koncernen ingår även Hotel Kung Carl i Stockholm, BW Plus Åby Hotel i Mölndal/Göteborg, BW Plus Hus 57 i Ängelholm, BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel Örebro. De koncerngemensamma resurserna/tjänsterna finns i Stockholm och Malmö.

Drivs du av att skapa restaurangglädje? Då är du kanske den vi söker?

Vi söker en engagerad och ansvarsfull ledare som vill vara med och utveckla Hus 57 tillsammans med oss. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för restaurangen och baren samt utveckla rutiner för ett effektivt och smidigt arbete, inklusive schemaläggning och ekonomisk uppföljning. Med ett starkt gästfokus leder och inspirerar du ditt team i driften och arbetar mot våra gemensamt uppsatta mål. Operativ närvaro är en självklarhet för dig och du kommer att arbeta dagtid såväl som kvällar och helger.

Du kommer delta aktivt i budgetarbetet samt vara ansvarig för restaurangen och barens nyckeltal. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Hotelldirektören. Vi är en liten organisation med nära samarbete mellan avdelningarna och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för våra gäster.

Vem är du?
Vi söker dig som har en härlig drivkraft. Du ser merförsäljning som en naturlig del av servicen och inspirerar dina kollegor med ditt brinnande intresse för mat och din breda dryckeskunskap. Du gillar ett högt tempo och har ett positivt och flexibelt förhållningssätt.

Du har gedigen ledarerfarenhet och är en lyhörd, engagerande och coachande ledare samtidigt som du har en rak och tydlig kommunikation. Vi vill att du har operativ erfarenhet av restaurangdrift från liknande verksamhet inom hotell, konferens, fest, banketter etc. både i drift och administrativt arbete. Du är van vid budget- och resultatansvar med god ekonomisk förståelse samtidigt som värdskap, service och kvalitet är viktiga ledord för dig och genomsyrar ditt arbete.

Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Välkommen med din ansökan. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information, vänligen kontakta Elisabeth Schmidt 070-564 12 84

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02