Annons

Restaurangchef

Skytteholm Hotell & Konferens

Vi söker en Restaurangchef som vill vara med och skapa Mälaröarnas nya destination. Till vintern står vi inför en expansion och utbyggnad utav hotellet och vi behöver förstärka vårt management team med Stockholms bästa Restaurangchef.

Din profil
Vi söker dig som är bra på att konceptualisera verksamheter, ser möjligheter, är kreativ och företagsam. Du står för mjuka värden mot personal och gäster men har god ekonomisk förståelse. Du tror på effektiv drift, högt i tak och ärlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra avdelningar och du bidrar till att skapa en familjär och rolig arbetsplats.

Du är driftorienterad och trivs bäst på golvet bland dina gäster. Du är kunnig inom mat och dryck och har en kunskap som du tycker om att dela med dig utav till din personal och andra medarbetare i din omgivning. Vi ser gärna att du har en sommelierutbildning i grunden.

Om Tjänsten
Hos oss blir du operativt ansvarig för den dagliga driften i Restaurang, Bankett och Konferens. Du försäkrar att gästen har en upplevelse som överträffar dess förväntningar genom att leverera en humanitär och professionell service i en avslappnad och stilren miljö. Vi har en stor andel privata gäster och under sommarmånaderna är vi en mycket populär destination för bröllop. Som Restaurangchef träffar du brudparen i ett tidigt skede och är med och detaljplanerar deras stora dag. Du är även med under eventet och försäkrar en exceptionell service leverans.

Rollen rapporterar till Destinationschef. Anställningen är heltid/tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information kontakta Anne Heljeved, anne.heljeved@skytteholm.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02