Annons

Senior Revenue Manager

Elite Hotels of Sweden

Om Elite Hotels
Elite Hotels of Sweden är en av Sveriges största hotellkedjor med ett 40-tal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och möjlighet att sätta sin egen prägel på arbetet. Vi är ett entreprenöriellt privatägt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. För att trivas hos oss behöver du vara driven och engagerad. Vi är en platt organisation där alla är med och bidrar varje dag. Service och värdskap är en självklarhet för oss, så när vi söker nya kollegor letar vi efter dig som delar vår yrkesstolthet. Vi tror att ditt hjärta slår för att leverera genuin service på hög nivå och att skapa exceptionella gästupplevelser. För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag. Välkommen att hitta din nästa utmaning på Elite Hotels!

Elite Hotels of Sweden söker en Senior Revenue Manager för projektledning och utveckling
Elite Hotels ökar ytterligare fokus på Revenue Management och kommer inför hösten att både rulla ut en ny RMS och förstärka organisationen. Vi söker nu en erfaren och senior Revenue Manager som skall leda utrullningen och utvecklingen av vår RMS samt i fas 2 utveckla vårt arbete inom Total Revenue Management.

Vi letar efter dig som har en stark bakgrund inom Revenue Management och som både har en Revenue Managers erfarenhet att driva intäkter och en bakgrund som innefattar implementering, utveckling och arbete med en RMS. Du trivs med att arbeta i en entreprenöriell och dynamisk organisation och är en person som hela tiden vill flytta fram positionerna. Du har mycket eget driv och trivs med en blandning av självständigt arbete och teamwork.

I denna roll är du en del av Elite Hotels styrgrupp inom Revenue Management och du jobbar nära våra Revenue Managers och hotell för att utveckla det systemkommersiella arbetet.

Kvalifikationer och utbildning
För tjänsten behöver du ha en mycket stark praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med en bred erfarenhet både från en analytisk/kommersiell roll och av Revenue Management-system från planering till implementering. Självklart är du dokumenterat resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet. Du behöver ha minst 5 års erfarenhet av Revenue Management inom hotell. Du måste behärska Office-programmen och du måste kunna kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som inte bara brinner för Revenue Management utan som också triggas av att få ett system att jobba för dig. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan
– Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02