Annons

Service Manager Kitchen/Köksmästare

Bjertorp slott

Brinner du för lokala råvaror, smaksensationer samt ledarskap? Nu söker slottet vår nya köksmästare!

Bjertorp slott är det mäktiga, eleganta slottet med den personliga attityden. Det vackra jugendslottet bjuder generöst på sin personlighet och sin historia. Hos oss är du en del i den. Och så vill vi att det ska vara – det öppna slottet där väggarna berättar, fyllt med överraskningar och som ständigt överträffar gästens förväntningar.
Slottet har 35 unika rum och varje möte med gäst är lika unikt.

Vi söker nu en kreativ köksmästare till vår slottsfamilj som brinner för lokala råvaror, gästmötet och är en naturlig ledare. Du är passionerad, driven och älskar att skapa matupplevelser som våra gäster sent kommer att glömma. Du gillar att jobba i team samt självständigt och kan tänka dig att hjälpa till där det behövs på slottet. Du kan jobba flexibelt både kvällar, mornar samt helger.

Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt och bus.

I rollen som slottets köksmästare är du en av slottets nyckelpersoner, du sätter nya menyer, leder köksteamet framåt och bidrar med passion och stjärnglans till kollegor och gäster. Du jobbar under service och varje kväll avnjuter våra gäster slottsmiddagar i våra salar, allt från 2-rätters slottsmiddag till 8-rätters där fokus ligger på lokala råvaror och sensationella smakupplevelser. Här ser vi att du inspirerar och motiverar dina medarbetare att lyfta deras idéer och dina idéer och att ni tillsammans skapar och levererar middagar som våra gäster sent kommer glömma.

På slottets olika evenemang såsom bröllop och fester planerar du och genomför serveringar för upp till 300 personer och arbetar nära vår eventkoordinator samt hovmästare. Det är även du som inför dessa evenemang sätter ihop avsmakningsmenyer som våra gäster utgår från när de väljer sin middagsmeny till sin fest.

För att se vad slottets restaurang erbjuder just nu kan du titta in HÄR.

Att överraska våra gäster och göra det lilla extra genom att ta med tallrikarna du lagt upp och servera maten du själv lagat till våra gäster tycker du är roligt. Sen tycker du att det är en bonus att du får stjäla rampljuset för en stund från vår fantastiska serveringspersonal. Om du har jobbat som köksmästare tidigare samt har ett öga för det ekonomiska är ett stort plus. Då tjänsten även inkluderar personalansvar ser vi att du jobbat som ledare innan.

Tycker du att det här låter spännande? SÖK!

Det vi erbjuder dig är en tillsvidaretjänst där du jobbar som Service Manager – Kitchen men även kan hjälpa till på övriga avdelningar på slottet och sprida din passion.

Sista ansökningsdag är den 2:a maj och intervjuer sker löpande.
Tillträde enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02