Annons

Servicefokuserad kontorsvärd/värdinna

Krook & Tjäder

Om oss
På vårt kontor i Göteborg är vi ca 100 kollegor med blandade kompetenser och erfarenheter. Vi sitter i en kreativ miljö mitt i vackra Linné, granne med mysiga lunchställen, Slottsskogen och med en egen, prunkande och vilsam innergård att hänga på vid soliga dagar.

Vi är ett värderingsstyrt företag med en prestigelös atmosfär och mycket omtanke. Vi har en positiv och god stämning på våra kontor och brinner för god service gentemot våra beställare, besökare och varandra. Nu söker vi förstärkning till vår kontorsservice med en servicefokuserad kontorsvärd/värdinna.

Om dig
Vi söker dig som hittar stor glädje i mötet med andra människor och som tycker om att hålla ett kontor trivsamt och inbjudande. Du får möjlighet att jobba med omväxlande uppgifter i en kreativ miljö som präglas av omtanke. Rollen fyller en viktig funktion för att vårt kontor skall fungera i vardagen och bidrar till vår gemensamma trivsel och goda stämning.

Under en vanlig dag på jobbet kommer du att ta emot besökare och kunder, svara i telefon, ha hand om konferensservice – ordna fika och boka mötesrum, beställa kontorsmaterial, hålla ordning på kontorslokalerna (inklusive kök), ombesörja resebokningar m.m. Du kommer alltså vara både receptionist, vaktmästare och konferensvärd/värdinna i ett.

Du kommer ingå i ett team med ytterligare en person som ansvarar för vår kontorsservice. Tillsammans har ni i uppdrag att fortsätta utveckla och ytterligare höja kvaliteten i våra rutiner och service. Du kommer även ha en social tillhörighet med övriga expertis- och stödfunktioner inom HR, Ekonomi, Kommunikation och IT.

Rollen kräver att du har personlig mognad, är öppen och har en hög känsla för service. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke (minst 3 år), gärna inom konferensservice på hotell där du är van vid telefon, bokningar, konferensfika, hålla ordning i lokaler, osv. Erfarenhet av restaurang/mathantering är meriterande. Uppdraget kräver att du trivs med att vara fysiskt aktiv.

Det är viktigt att du tycker om att ge ett personligt bemötande, att du förstår det stora värdet i god service – att ge det där lilla extra. Du är aktiv, öppen och lyhörd i ditt bemötande. För allas trivsel behöver du tycka att ordning och reda är en självklarhet. Du kan arbeta självständigt och ser vad som behöver göras. Du är trygg i din roll och tar egna initiativ. Du är van vid att hantera en ryckig vardag och kan prioritera och växla mellan uppgifter. Du är kommunikativ samt behärskar svenska i tal och skrift.

Krook & Tjäder erbjuder
Med en öppen och tillåtande kultur tillåts varje individ blomstra utifrån frihet och ansvar. Hos oss får du stora möjligheter att utveckla och utvecklas.

Ansökan & kontakt
Sök direkt, vi kallar löpande till intervjuer.
Sista ansökningsdag: 2021-08-31
Tjänsten är ett vikariat initialt till 31 december 2021 med möjlighet till förlängning, som första steg till juni 2022.

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Tanja Pavelic; 073-435 10 81

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobbagoteborg@krook.tjader.se.

Kom ihåg att märka din ansökan Göteborg – Servicefokuserad kontorsvärd/värdinna.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02