Annons
Annons

SLAO söker VD

SLAO

Vår VD Titti Rodling har efter sju år bestämt sig för att gå vidare i yrkeslivet. Vi söker nu hennes efterträdare.

Vi söker dig som brinner för vår bransch och som vill fortsätta utveckla SLAO:s verksamhet och uppdrag. Du är en god kommunikatör, vill arbeta med ständiga förbättringar av vår kärnverksamhet, men gillar samtidigt nya utmaningar och arbetssätt.

Viktigast i rollen som VD är att fortsätta utveckla rådgivning och dialog med våra ca 200 medlemsanläggningar. Kärnverksamheten handlar om teknik, säkerhet, skidskola och kommunikation/opinion. SLAO har tillsammans med sina medlemmar en ledande kompetens inom dessa områden och en stor utbildningsverksamhet.

Du ansvarar för branschens kontakter med myndigheter och politiken, men även med leverantörer och andra aktörer i branschen. En del av dina kontakter är internationella, bland annat med vår internationella branschorganisation FIANET, varför vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska.

SLAO arbetar också med branschens viktiga framtidsfrågor, t ex hur vi rekryterar fler skidåkare, stödet till de viktiga ”hemmabackarna” och hållbarhetsfrågor. Sedan några år jobbar SLAO även med liftburen cykling.

Tjänstens placering är Östersund, där SLAO har sitt kansli. I rollen ingår en del resande, inte minst till våra medlemsanläggningar. Som VD för SLAO representerar du också organisationen i ett antal andra styrelser och kommittéer.

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Santoft, styrelseordförande i SLAO, telefon +46 70 5203600. Om du tror att detta kan vara något för dig, skicka din ansökan till mikael@santoft.se, senast den 31 augusti

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02