Annons
Annons

VD

Selma Spa

Selma Spa söker en genuin och handlingskraftig VD med fullt ansvar för hotellets verksamhet, såväl varumärket som det operativa och strategiska arbetet. Ditt fokus är att fortsätta utveckla ett av Värmlands mest spännande hotellkoncept. Du älskar att driva och utveckla potentialen på såväl den lokala- som nationella marknaden och att skapa goda förutsättningar för dina ledare och medarbetare att växa. Du är en trygg och varm ledare med god självinsikt och ett tydligt och inkluderande ledarskap. Du har ett högt driv och en god förmåga att agera proaktivt både i operationella och strategiska frågor.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Som chef leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel. Som VD för Selma Spa rapporterar du till Kai Pasma, Vice President Operations Nordic Hotels & Resorts.

Vi på Selma Spa vill ständigt ta nya kliv och utvecklas och det är genom människorna som jobbar här som våra gästers upplevelser förverkligas och förstärks. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för ledarskap, värdskap och affärsutveckling.

Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
• Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom hotell- och/eller konferensbranschen
• Erfarenhet av att driva marknads-och försäljningsarbete med goda resultat
• Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterade goda resultat
• Kunskap om koncept- och/eller destinationsutveckling
• Gärna högskola eller examen som civilekonom eller motsvarande utbildning
• Selma Spa är under ständig utveckling, det är en merit om du har erfarenhet från renoveringar eller ombyggnationer

Personliga egenskaper:
• Du brinner för värdskap
• En trygg och tydlig ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa
• Proaktiv samt resultat och måldriven
• Kommunikativ och coachande
• Kreativ och ett starkt driv att ständigt utveckla produkt, koncept och organisation

Selma Spa erbjuder dig en härlig och professionell arbetsmiljö i en unik anläggning samt karriärmöjligheter som del av Nordic Hotels & Resorts och i nära samarbete med Nordic Choice Hotels. Selma Spa är en plats där träning och återhämtning går hand i hand. Vi erbjuder avkoppling, träning, behandlingar, god mat & dryck – allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här.

Hotellen som ingår i gruppen Nordic Hotels & Resorts är anläggningar av första klass. Varje hotell ska ha ett starkt eget varumärke och identitet, och vi erbjuder allt från design, konst och kultur till berg, frisk luft, spabehandlingar eller citypuls. Våra hotell är alla unika och strävar efter att överträffa såväl förväntningar som att skapa speciella upplevelser för våra gäster. Vi ställer höga krav på alla medlemmar i Nordic Hotels & Resorts familjen, för att se till att leverera högsta kvalitet och intelligent, lönsam, drift av våra unika hotellpärlor.

För frågor kring positionen kan du maila Vice President Operations Kai Pasma, kai.pasma@nordichotels.com

Urval kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din CV. Välkommen med din ansökan!

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02