Annons

Verksamhetsansvarig Fjällanläggning

Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina upplevelser i äkta fjällmiljö.

Verksamhetsansvarig Fjällanläggning
Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att Idre Fjäll fortsätter att utvecklas som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och god stämning.

Rollen
Som Verksamhetsansvarig för vår resultatenhet Fjällanläggning har du ett övergripande ansvar för den operativa driften av våra verksamheter alpin skidåkning, längdskidåkning, cykelleder och golfbana. Rollen syftar även till att säkerställa en hög nivå av säkerhet, kvalité och utveckling av resultatenhets verksamheter.

Som Verksamhetsansvarig har du ansvar för att lagar, föreskrifter och regler samt företagets policys och att övriga myndigheters krav efterföljs. Rollen innebär ett personalansvar för ca fyra medarbetare.

I denna roll arbetar du med nyckeltal kopplat till lönsamhet och gästnöjdhet. Detta gör du enligt vår värdegrund Laganda, Engagemang, Glädje och Omtanke. Som Verksamhetsansvarig på vår spelplan samarbetar du nära med fjällets Teamledare och Affärsutvecklare för att uppnå bästa resultat.

Profil
Till denna roll söker vi ett entreprenöriellt ledarskap, vi söker dig som drivs av att utveckla affären och identifiera nya trender och utvecklingsområden. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och är en tydlig kommunikatör. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från en liknande befattning och såväl teoretisk som praktisk kunskap inom ansvarsområdet samt ett etablerat kontaktnät i branschen. Du har erfarenhet från planering och uppföljning av ekonomi och en eftergymnasial utbildning med inriktning teknik eller säkerhet.

Vi ser gärna att du själv längtar ut på skidor, cykel eller till en golfrunda, kort och gott vi tror vi att du själv brinner för vårt aktivitetsutbud.

Som person har du ett stort gästfokus och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Du arbetar systematisk och har en analytisk förmåga. Dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Ansök
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 mars. Tveka inte att kontakta VD Andreas Starenhed vid frågor om tjänsten eller HR Ida Einarsson vid frågor om processen. Du når oss på andreas.starenhed@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02