Annons

Verksamhetsansvarig till Citykonferensen

Citykonferensen

Citykonferensen är en svanenmärkt konferensanläggning mitt i Stockholm city med tunnelbana runt hörnet och centralstationen ett stenkast bort. Ett av Stockholms mest centrala konferenscenter för möten och konferens med tekniken i människans tjänst. Citykonferensen är en mötesplats gjord med hjärnan i fokus. Det är med kunskap och intelligens som mänsklighetens hållbara framtid skapas. En restaurang med mål att erbjuda nyskapande hälsosam och hållbar mat från Sverige med smakinfluenser från hela världen. Enastående lokaler för professionella sammankomster där vårt samhälle och näringsliv utvecklas. Vi sätter ett personligt bemötande, välkomnande atmosfär och äkta omtanke i centrum.

Citykonferensen i Ingenjörshuset har servat näringslivet i genomförandet av professionella konferenser och möten sedan 35 år. Vi är därmed en av de mest etablerade aktörerna i Stockholm och genomströmmas årligen av 43 500 besökare. Citykonferensen är en del av Sveriges Ingenjörer.

Vi söker nu en driven Verksamhetsansvarig som vill fortsätta att leda och utveckla Citykonferensen mot nya höjder! Som Verksamhetsansvarig hos oss har du driftsansvar för hela verksamheten bestående av konferens, restaurang och kök. Du leder genom egen daglig operativ närvaro och ditt team består i dagsläget av två avdelningschefer och totalt 13 medarbetare. Du har fullt resultatansvar och jobbar utifrån vår vision och strategi. Det finns en stor utvecklingspotential av anläggningen för rätt person och vi ser gärna att du är drivande i dessa frågor. Du rapporterar till Chef för Verksamhetsutveckling och uppföljning, Sveriges Ingenjörer.

Din profil

Vi söker dig som är affärsdriven, du har en vilja och förmåga att utveckla en verksamhet, ser möjligheter och du vet hur du levererar resultat. Du har ett genuint branschintresse och kunskap om vad som händer på marknaden och du gillar att ligga i framkant. Du är trygg i din ledarroll och gillar att coacha dina medarbetare. Du är en inspiratör och motiverar ditt team att jobba tillsammans mot uppsatta mål. Ett högt kvalitets- och servicetänk samt operativ delaktighet är en självklarhet. Vi värdesätter också att du precis som vi har ett uttalat hållbarhetstänk.

Din bakgrund

  • Gedigen branscherfarenhet från liknande verksamhet såsom mötesanläggning eller hotell med restaurangdrift.
  • Erfarenhet av budget- och resultatansvar med dokumenterat uppnådda goda resultat.
  • Flerårig ledarerfarenhet med ansvar för avdelningschefer
  • Eftergymnasial utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 31 jan 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.
Facklig företrädare på Sveriges Ingenjörer: Lotta Ljungqvist, Unionen, tfn 072-521 10 87.

På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02