Annons
Annons

Verksamhetschef / VD

Estetiska Institutet

Estetiska Institutet erbjuder plastikkirurgi och estetisk vård i absolut världsklass med omtanke och personligt engagemang. Med kundens behov i fokus i en miljö utöver det vanliga lägger Estetiska Institutet stor vikt vid att skräddarsy behandlingarna för att uppnå bästa möjliga resultat. Kliniken finns i anrika lokaler på Kungstensgatan 2 i Stockholm.

Ditt uppdrag
I denna roll driver du som Verksamhetschef / VD den dagliga verksamheten på kliniken. Estetiska Institutet är i en expansiv fas och vi söker dig som triggas av att driva utvecklingen framåt. Med tillväxten följer ett framtida rekryteringsbehov, där du blir involverad i att finna personal som passar väl in i verksamheten. På Estetiska Institutet är kunden ständigt i fokus och ditt uppdrag är att med den filosofin ständigt närvarande se över hela kundresan. Till din hjälp har du externa aktörer inom ekonomi och marknadsföring, men för att lyckas i din roll är det viktigt att du även trivs med att arbeta operativt i verksamheten.

Du har budget- och resultatansvar för hela verksamheten och du rapporterar till de tre delägarna som är verksamma i bolaget. Kliniken befinner sig i tillväxt, med en dubblerad omsättning sedan föregående år. Detta gör att din roll till stor del handlar om att utveckla verksamheten för att ta kliniken till nästa nivå.

Din profil
Detta är en operativ roll vilket kräver att du trivs med att arbeta nära dina medarbetare. Rätt attityd och personlighet spelar en stor roll då detta är en klinik i premiumsegmentet. Att du lägger stor vikt vid att kundbemötandet håller en hög kvalitet i alla delar är en förutsättning. Estetiska Institutet är en ung organisation som har vuxit snabbt från start. Planen är att fortsätta tillväxtresan och där kommer du att spela en avgörande roll. Att du trivs i ett tillväxtföretag i förändring och drivs av att kunna påverka är A och O för att lyckas i rollen.

Din bakgrund
I denna roll är dina personliga egenskaper och ditt fokus på kundbemötande, service och kvalitet viktigare än i vilken bransch du tidigare har verkat. Vi ser gärna att du har en bakgrund från hotell- eller besöksnäring, kanske i en roll som hotellchef. Du har tidigare framgångsrikt utvecklat och motiverat dina medarbetare och du har dokumenterad erfarenhet från ekonomiansvar. Du bör ha högskole- eller universitetsutbildning. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Låter detta som du? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För frågor om tjänsten, kontakta Pauline Berndtsson, 073-960 80 31.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02