Annons
Annons

Findus Foodservice

zoom

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök.

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök. Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Det innebär ett brett utbud som med både synlig och osynlig kvalitet smakar och gör skillnaden. Ett utbud som innefattar produkter, recept och allt annat som är Findus.

Synlig och osynlig kvalitet
När man pratar om kvalitet är det vanligtvis det som syns som avses. Men det som inte syns är minst lika viktigt. Osynlig kvalitet skapas i hela produktions- och leveranskedjan fram till ditt kök. Det är ett arbete som pågått under många decennier och som alltid är i fokus på Findus. Hur grönsaker odlas, var fisken fiskas och vilka ingredienser som vi tillåter i produkterna.
Kvalitet handlar också om att förstå din verklighet och att erbjuda lösningar som gör en skillnad i ditt arbete. Att du alltid känner dig trygg med Findus. Och att vi kan hjälpa till att skapa förutsättningar för kvalitativ och inspirerande matlagning.

Fler leverantörer

SPECTRA SYSTEMS

Läs mer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02