Annons
Annons

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

VisBook AS är ett norskt programvaruföretag med över 25 anställda och över 700 kunder i 7 länder. Huvudkontoret ligger i Kvikne och utvecklingskontoret ligger i Oppdal. Vi har ett dotterbolag i Göteborg, VisBook AB där 5 anställda jobbar med Sveriges kunder samt även ett dotterbolag i Tyskland, VisBook GmbH.

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem. Anläggningarna som använder vårt system, slipper egna servrar och får obegränsat antal användare och arbetsstationer.

VisBook är en lösning som tar tag i alla processer i den dagliga driften. Från att gästen bokar sitt boende till avresa så kommer VisBook hjälpa dig som värd, så att du kan fokusera på gästen. Från avresa så levererar VisBook det du behöver av lösningar för fakturering, betalning och bokföring.

Sedan 1995 har vi levererat lösningar och tillsammans med våra kunder utvecklat VisBook som det är idag.

Fler leverantörer

SPECTRA SYSTEMS

Läs mer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02