Annons

Arrendator till Mariestads Stadshotell

zoom

Vi har verksamheten, har du drivet?

Mariestads Stadshotell söker en entreprenör/arrendator till hotellverksamheten med idéer och drömmar om att driva och utveckla det personliga lilla hotellet som sätter guldkant på din tillvaro!

Om hotellet
Inrymt i en av Mariestads vackraste byggnader, uppförd under slutet av 1800-talet, hittar du nyrenoverade Mariestads Stadshotell. Här möter historia modernitet i en smakfull kombination. Stadshotellet uppfördes 1865-66 för att möta den expansiva stadens behov att inhysa resande på ett modernt och bekvämt sätt. Hotellet skulle även fylla en funktion i stadens sociala liv genom dess stora salar för baler och fester.

Hotellet invigdes på Karlsdagen den 28 januari 1867 med en kungabal, dit stadens och länets mera bemärkta personer samlades. Hotellet har genomgått flera om- och tillbyggnader under åren och fyller än idag sin ursprungliga funktion och erbjuder förutom rum för resande även Mariestads mest centrala konferenslokal samt Pub och restaurang, Pipes of Scotland.

Möjlighet att utveckla
Vi erbjuder ett enastående tillfälle att utveckla och driva hotell- och konferensverksamhet i en vacker miljö. Ägarna söker nu en arrendator som i nära samverkan med ägarna vill driva och utveckla verksamheten och där vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss. Tillträde efter överenskommelse

Kontakt
Låter detta intressant? För mer information kontakta Richard Petersson +46 70 515 62 20, alt. richard.petersson@ligula.se

Fler annonser

Hotell- och konferensanläggning med 73 rum i Bispgården till salu

Läs mer

Djursholm Country Club söker gastronomisk entreprenör och driftansvarig

Läs mer

Båsenberga Hotell & Konferens till salu

Läs mer

Vill du driva verksamhet i Stinsahuset i Älmhult?

Läs mer

Tärnaby Fjällhotell AB söker arrendator

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02