Annons

Arrendator till Troxhammar Krog

zoom
En av Sveriges bästa golfkrogar söker ny arrendator

Alla vet att det är inte bara är banorna som lockar spelare till en golfklubb. Golfkrogen är minst lika viktig! På Troxhammar Golfklubb har vi haft förmånen att vår krog har drivits av Pär Klarby och Maria Wahlbom. Under nio år har de tillsammans byggt upp en stabil verksamhet som dubblat sin omsättning. Krogen utsågs till ”Årets golfkrog i egen regi 2016”.

Nu har vårt krögarpar valt att gå vidare i livet och vi söker en ny arrendator till Troxhammar Krog.

Vi söker en krögare som vill driva krogen i nära samarbete med golfklubben. Våra ledord är positiv, medskapande, passionerad och professionell. Ställer du upp på det så ställer vi upp på dig. Du skall vara en kreativ entreprenör med känsla för hur man skapar en varm, välkomnande och trivsam miljö för medlemmar och gäster och som kan laga god mat med ett modernt kreativ tänk. Vi vill utveckla anläggningen tillsammans med dig som krögare för att uppfylla vår vision. ”Kvalité i varje del varje dag” och uppnå vårt övergripande mål. ”Mer än bra golf”.

På Troxhammar Golf & Krog är det full fart tio månader om året (stängt jan/feb). Krogen har 110 platser inomhus samt 60 platser utomhus. Krogen driver dessutom kioskerna på 18-hålsbanan och på 12-hålsbanan. Omsättningen är ca 7,5 miljoner om året.
Anläggningen är belägen på Ekerö (2,5 mil från Stockholm).

Klubben har ca 2 400 medlemmar och många externa kroggäster. Vi utvecklar ständigt vår anläggning och inför 2019/20 planerar vi att bygga ut krogen för att skapa en ännu bättre miljö för gäster och golfspelare.

Låter det intressant, kontakta snarast Bengt Erkki, VD Troxhammar Golfklubb:
076-054 95 15, bengt.erkki@troxhammargk.se

Ett övertagande är aktuellt mars/april 2020, lagom till säsongsstarten.

Fler annonser

Villa Solbacken söker arrendator till restaurangen

Läs mer

Vill du driva och utveckla Lida Värdshus och konferens?

Läs mer

Krögare/arrendator sökes till Stora Karlsö

Läs mer

Sand Golf Club söker ny krögare till säsongen 2020.

Vi söker en krögare till vår hotell-, konferens- och golfverksamhet.

Läs mer

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02