Annons

Båsenberga Hotell & Konferens till salu

zoom

Annordia har nöjet att presentera möjligheten att förvärva Båsenberga Hotell & Konferens i Vingåker, vackert belägen med sjötomt vid Kolsnaren och granne med Vingåker Golf. Vid intresse kan även fastigheten förvärvas.

Om hotellet
Båsenberga Hotell & Konferens är en väletablerad destination i Mellansverige för möten, fest och upplevelser. Anläggningen har 60 ljusa och smakfullt inredda rum (100 bäddar) samt 13 moderna konferenslokaler, varav den största med kapacitet för 120 personer. Därtill finns en väl tilltagen restaurang och en relaxavdelning. Anläggningen håller genomgående mycket hög standard och är ansluten till Svenska Möten och Countryside Hotels. Verksamheten omsätter cirka 18 miljoner kronor och uppvisar god lönsamhet.

Läge
Anläggningen är strategiskt belägen i nordvästra Sörmland. Inom en timmes bilfärd nås cirka en halv miljon invånare, omkring 200 000 arbetstagare och flera stora arbetsgivare. Korta avstånd till städer som Katrineholm, Örebro, Eskilstuna, Norrköping och Nyköping gör anläggningen till ett attraktivt konferensalternativ för näringslivet i regionen. Med närhet till Vingåkers golfbana, friluftslivet alldeles runt knuten och möjligheten till god mat, naturbad och relax på hotellet är Båsenberga Hotell & Konferens även en mycket attraktiv destination för privatresenärer.

Ägaren har drivit anläggningen i 15 år och önskar nu att gå i pension. För mer information kontakta Hans Åke Petersson, vd på Annordia, på telefonnummer +46 70 699 37 51 och mejladress: hansake.petersson@annordia.com.

Fler annonser

Vill du driva restaurangen på Ornö Skärgårdshotell sommaren 2021?

Läs mer

Vill du driva verksamhet i Stinsahuset i Älmhult?

Läs mer

Tärnaby Fjällhotell AB söker arrendator

Läs mer

Villa Solbacken söker arrendator till restaurangen

Läs mer

Krögare/arrendator sökes till Stora Karlsö

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02