Annons

Djursholm Country Club söker gastronomisk entreprenör och driftansvarig

zoom

Djursholm Country Club söker nu en gastronomisk entreprenör som vill ta över driften av vår restaurang, catering, och festvåning.

Du som söker har erfarenhet som kökschef, och gärna i kombination med drift av restaurang eller catering. Erfarenhet av event och festvåning är ett plus medan passion för mat, dryck och personlig service är ett måste.
Djursholm Country Club är unik och som privat klubb är vi i ensamma i vårt slag i Norden. Vi lever för den härliga blandning av familjer och företag som bildar vår klubb. Restaurangen är hjärtat i vår verksamhet och för att bli framgångsrik kommer du att jobba nära klubben och våra medlemmar.

Din kreativitet och dina kunskaper inom planering och ekonomi kommer att vara viktiga då vi hela tiden vill leverera på topp utan att fastna i gamla hjulspår. Förändring och förbättring är normalläget hos oss. Välkommen med din ansökan till vår VD Annika Jackson för ett förutsättningslöst möte.

Kontakt: annika.jackson@djursholmcountryclub.com

Djursholm Country Club är en medlemsklubb i Djursholm för hela familjen. Vi skapar minnen och upplevelser för våra medlemmar och kommande generationer. Vi vill skapa en plats där våra medlemmar kan få inspiration och energi. Djursholm Country Club är en plats där man kan avnjuta god mat och god dryck med familjen eller vännerna, komma med barnen på olika aktiviteter och själv deltaga i olika sociala och sportsliga aktiviteter. Arbeta i en vacker och inspirerande miljö är det också många av våra medlemmar använder klubben till och /eller bara njuta och koppla av.

F&B verksamheten på Djursholm Country Club bistår våra medlemmar med frukost, lunch och middag. En stor del av verksamheten består av att leverera olika slags event såsom födelsedagsfester, barnkalas, julbord, begravningar, bröllop osv. Vi har även konferenser som F&B jobbar tillsammans med konferensavdelningen för att leverera.

 

Fler annonser

Hotell- och konferensanläggning med 73 rum i Bispgården till salu

Läs mer

Båsenberga Hotell & Konferens till salu

Läs mer

Vill du driva verksamhet i Stinsahuset i Älmhult?

Läs mer

Arrendator till Mariestads Stadshotell

Läs mer

Tärnaby Fjällhotell AB söker arrendator

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02