Annons
Annons

Ölme Prästgård Gästgiveri söker ny restauratör

zoom Fotograf: John Persson Kristinehamn
Fotograf: John Persson Kristinehamn

Vårt krögarpar har beslutat att efter nio år gå vidare och vi söker nu ny restauratör.

Ölme Prästgård Gästgiveri är, som namnet anger, en prästgård. Huset är daterat till 1792 och varsamt moderniserat utan att själva karaktären av byggnaden gått förlorad. Gästgiveriet är beläget ca 1 mil från Kristinehamn och 3 mil från Karlstad. Huset är vackert beläget på en kulle med trädgård innehållande ädelträn och har utsikt över Ölmeslättern med Ölme kyrka. Nästgårds går E 18 mellan Stockholm och Oslo.

Verksamheten har förutom ”Whiteguide-rekommenderad” restaurang och boende i historisk miljö även möjlighet att erbjuda konferenser, firande av högtidsdagar, bröllop m.m.

Boende till framtida krögare kan erbjudas. Arrendatorsbyggnaden är numera ett renoverat hus om 4 rum och kök med installerad bergvärme. För rätt personer erbjuder vi en fantastisk möjlighet att driva restaurang och hotellverksamhet ute på landet i naturskön miljö.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Dag Köhlqvist (fastighetsägare) dag.kohlqvist@pkpid.se

Frågor om upplägget
Johan Ternemar (krögare) johan@olmeprastgard.se / 073-528 47 02

Ulrika Ternemar (krögare) ulrika@olmeprastgard.se / 073-528 47 01

 

 

 

 

Fler annonser

Öströö Fårfarm

Vill du driva denna helt ekologiska anläggning med den unika kombinationen av djurhållning, mat och fika, gårdsbutik och hantverksateljé?

Läs mer

Zornmuseet söker arrendator till caféverksamheten

Läs mer

Hyresgäst för restaurangverksamhet

Umeå Universitet

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02