Annons
Annons

Sveriges snabbast växande skidort söker arrendator till restaurangverksamhet

zoom
Drömmer du om att driva egen restaurang i fjällen? Tänndalens alpina skidanläggning äger och driver idag ett flertal restauranger där Ski Lodge Kök & Bar är flaggskeppet med verksamhet både sommar och vinter. Nu bjuder vi in intressenter för att driva och utveckla områdets restaurangverksamhet.

Allt fler vill uppleva den fantastiska naturen som vi erbjuder och den genuina upplevelsen som finns i Tänndalen. Sommaren växer explosionsartat och vi har stora planer för framtiden. Glädjande är också att fler och fler upptäcker oss vintertid. Vintern 20/21 var Tänndalen Sveriges snabbast växande skidort vilket är ett kvitto på att de investeringar och den produkt som vi har skapat är på rätt spår.

Nu letar vi efter en partner som tillsammans med oss kan fortsätta att utveckla våra restauranger och ta ytterligare ett kliv mot vår vision ”älskat av skidåkare”.

Vi letar efter någon med lång erfarenhet från branschen och som kan gå in med själ samt hjärta och som vill utveckla den här platsen tillsammans med oss.


Kontakt:

Frågor och intresseanmälningar till Anläggningschef Rasmus Bent.
E-post: rasmus@tanndalen.com
Tel: 073-045 10 64

Fler annonser

Zornmuseet söker arrendator till caféverksamheten

Läs mer

Hyresgäst för restaurangverksamhet

Umeå Universitet

Läs mer

Nösund Havshotell söker arrendator till sommaren 2022

Läs mer

Ölme Prästgård Gästgiveri söker ny restauratör

Läs mer

Vill du driva ett fjällhotell?

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02