Annons

Vill du driva ett fjällhotell?

zoom

Jämtlands pärla letar efter dig!

Har du passionen, hjärtat och drivkraften att förvalta fantastiska Hotell Kallgården? Nu har du chansen då en upplevelse utöver det vanliga väntar rätt arrendator. Hotellet erbjuder en storslagen utsikt över Kalldalen, Åreskutan och Kallsjön och bjuder på unika naturupplevelser årstiderna igenom.

Hotell Kallgården ligger mitt i byn Kall, ett riktigt fjällparadis som lockar besökare året om. Här finns lugnet och närheten till naturen men också äventyret i skidbackarna och många andra härliga aktiviteter.

Hotell Kallgården har även ett välrenommerat kök med fokus på matupplevelse baserat på många lokala produkter från de Jämtländska gårdarna. Hotellet inrymmer totalt 32 sängplatser fördelat på sex enkelrum och tolv dubbelrum. Hotell Kallgården tar även emot mötesgrupper på upp till 50 personer för dagkonferens.

Som arrendator har du/ni möjlighet att jobba med frukost, lunch, middag, café, bröllop, högtidsmiddagar och konferenser. Lokalerna är väl lämpade för olika arrangemang och stora sällskap. Tillsammans kan vi också sprida och hjälpas åt med marknadsföring om det önskas. Boende på platsen kan ordnas.

Varmt välkommen att kontakta oss:

Dolores Sjödin
070-587 69 75

Anders Toll
070-209 42 19

Hotell Kallgården
Kallgården 10
837 93 JÄRPEN
info@hotelkallgarden.se

www.hotelkallgarden.com

Fler annonser

Arrendator till Ebbes kök vid Riksgränsen

Läs mer

Norrfällsviken Rum och Kök i Höga Kusten söker arrendator

Läs mer

Hotell Dalsland söker arrendator till restaurangen

Läs mer

Båsenberga Hotell & Konferens till salu

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02