Annons

Vill du driva och utveckla Lida Värdshus och konferens?

zoom

Anrika Lida Friluftsgård i Botkyrka Kommun är ett av regionens mest välbesökta friluftsområden med runt 300,000 besökare per år. Året runt kommer människor hit för att njuta av naturen, motionera och uppleva äventyr. Här arrangeras också en mängd tävlingar och andra evenemang som knyter an till platsen. Med 30 minuters bilresa från Stockholms innerstad finns bland annat fina skid- och motionsspår, skridskois, mountainbikespår, höghöjdsbana, vandringsleder och badstrand.

Många besökare passar såklart också på att njuta av mat eller fika Lida Värdshus som ligger högt belägen med sjöutsikt och eftermiddagssol på den stora uteserveringen. Lida Värdshus arrangerar även dop- & bröllopsfester, julbord, privata fester och konferens. Omsättningen för Lida Värdshus är i dagsläget omkring 9 Msek/år och har ökat stadigt under de senaste åren.

Upplev Botkyrka AB avser att ingå ett uppdrags- och lokalhyresavtal för den kommersiella verksamheten på Lida Friluftsgård som omfattar värdshus, konferens, uthyrning och temporärt boende samt gemensamma evenemang med Lida Friluftsgård och andra aktörer på området.

Utföraren förväntas, tillsammans med Upplev Botkyrka AB och Lida Friluftsgård, vara med och utveckla verksamheten på Lida till att fortsätta vara ett betydande regionalt besöksmål där matutbudet är en viktig del av upplevelsen.

Lida Friluftsgård ingår i koncernbolaget Upplev Botkyrka AB som är ett av Botkyrka Kommun helägt bolag. I bolaget ingår Lida, Subtopia och Hågelbyparken.

Upphandlingen genomförs av Upplev Botkyrka AB och Upphandlingsenheten på Botkyrka Kommun.

För att ta del av upphandlingsdokumenten, klicka här.

Läs mer om Lida på www.lida.nu, följ oss på Facebook och Instagram för att se vad som händer hos oss!

Fler annonser

Villa Solbacken söker arrendator till restaurangen

Läs mer

Krögare/arrendator sökes till Stora Karlsö

Läs mer

Arrendator till Troxhammar Krog

En av Sveriges bästa golfkrogar söker ny arrendator

Läs mer

Sand Golf Club söker ny krögare till säsongen 2020.

Vi söker en krögare till vår hotell-, konferens- och golfverksamhet.

Läs mer

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02