Annons

Vill du driva restaurangen på Ornö Skärgårdshotell sommaren 2021?

zoom

Ornö Skärgårdshotell byggdes och etablerades sommaren 2017 i Brunnsviken på öns södra del precis vid havet. Hotellet har totalt 24 bäddar fördelat på dubbelrum och lägenheter. Vår matsal inomhus rymmer ca 30 gäster, den stora uteserveringen som ligger precis mot vattnet rymmer minst lika många. Vi har även mindre konferenslokal för ca tio personer. Köket är inte så stort, men fräscht och välutrustat.

Vi söker dig/er som vill driva krogen hos oss i eget bolag under sommarsäsongen 2021 till ett mycket förmånligt arrende inklusive boende.

Ni är kanske två kompisar eller ett par som brinner för mat och service och vill kombinera det med en härlig vistelse i skärgården.

Utbudet kan bestå av såväl grillbufféer som en bistromeny och ibland har vi konferenser och sällskap som vill ha det lilla extra. Vi jobbar nära våra gäster så du/ni ska ha ett utåtriktat arbetssätt. Tillsammans mer er sätter vi tider för öppethållande, utbud och marknadsföring.

Vårt mål är att hotellgästerna ska känna sig välkomna i en hemtrevlig miljö med personlig service och få en minnesvärd vistelse. Naturen och havet finns precis runt knuten. Ornö har en fantastisk natur som lämpar sig t. ex för vandringar, cykelutflykter och paddling.

Eftersom det bara finns en annan restaurang på ön så finns det en stor efterfrågan på ytterligare en restaurang med bra kvalité.

Ornö når man enkelt med bilfärja från Dalarö eller Waxholmsbåt.

Du kan läsa mer om hotellet på www.ornoskargardshotell.se och mer om Ornö på www.orno.se

Kontakt

Skicka intresseanmälan och en kort beskrivning av dig/er till:
rederiet@ornosjotrafik.se
eller
info@ornoskargardshotell.se

senast den 25 februari 2021.

Fler annonser

Båsenberga Hotell & Konferens till salu

Läs mer

Vill du driva verksamhet i Stinsahuset i Älmhult?

Läs mer

Tärnaby Fjällhotell AB söker arrendator

Läs mer

Villa Solbacken söker arrendator till restaurangen

Läs mer

Krögare/arrendator sökes till Stora Karlsö

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02