Annons
Annons

Vill du driva restaurangen på Ornö Skärgårdshotell sommaren 2022?

zoom

Ornö Skärgårdshotell byggdes och etablerades sommaren 2017 i Brunnsviken på öns södra del precis vid havet. Hotellet har totalt 24 bäddar fördelat på dubbelrum och lägenheter. Vår matsal inomhus rymmer ca 30 gäster, den stora uteserveringen som ligger precis mot vattnet rymmer minst lika många. Vi har även mindre konferenslokal för ca tio personer. Köket är inte så stort, men fräscht och välutrustat.

Vi söker dig/er som vill driva krogen hos oss i eget bolag under sommarsäsongen 2022 till ett mycket förmånligt arrende inklusive boende.

Ni är kanske två kompisar eller ett par som brinner för mat och service och vill kombinera det med en härlig vistelse i skärgården.

Utbudet kan bestå av såväl grillbufféer som en bistromeny och ibland har vi konferenser och sällskap som vill ha det lilla extra. Vi jobbar nära våra gäster så du/ni ska ha ett utåtriktat arbetssätt. Tillsammans mer er sätter vi tider för öppethållande, utbud och marknadsföring.

Vårt mål är att hotellgästerna ska känna sig välkomna i en hemtrevlig miljö med personlig service och få en minnesvärd vistelse. Naturen och havet finns precis runt knuten. Ornö har en fantastisk natur som lämpar sig t. ex för vandringar, cykelutflykter och paddling.

Eftersom det bara finns en annan restaurang på ön så finns det en stor efterfrågan på ytterligare en restaurang med bra kvalité.

Ornö når man enkelt med bilfärja från Dalarö eller Waxholmsbåt.

Du kan läsa mer om hotellet på www.ornoskargardshotell.se och mer om Ornö på www.orno.se

Skicka intresseanmälan och en kort beskrivning av dig/er till rederiet@ornosjotrafik.se eller till info@ornoskargardshotell.se senast den 31 mars 2022.

Fler annonser

Nösund Havshotell söker arrendator till sommaren 2022

Läs mer

Sveriges snabbast växande skidort söker arrendator till restaurangverksamhet

Drömmer du om att driva egen restaurang i fjällen? Tänndalens alpina skidanläggning äger och driver idag ett flertal restauranger där Ski Lodge Kök & Bar är flaggskeppet med verksamhet både sommar och vinter. Nu bjuder vi in intressenter för att driva och utveckla områdets restaurangverksamhet.

Läs mer

Ölme Prästgård Gästgiveri söker ny restauratör

Läs mer

Arrendator till Ebbes kök vid Riksgränsen

Läs mer

Norrfällsviken Rum och Kök i Höga Kusten söker arrendator

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02