Annons
Annons

Zornmuseet söker arrendator till caféverksamheten

zoom

Vill du driva Café Zorn?

Zornmuseet i Mora hör alltsedan tillblivelsen år 1939 till Sveriges klassiska konstmuseer. Här visas kända verk av Anders Zorn (1860-1920), Morasonen som gjorde internationell karriär och som idag hör till våra stora nationalmålare. Bredvid museet ligger Zorngården, makarna Anders och Emma Zorn hem. I den originellt inredda bostaden blandas konst och konsthantverk från olika delar av världen med kurbits och dalatradition.

I Zorngårdens trädgård står Anders Zorns vackra bronsskulpturer, sommartid omgivna av prunkande rosor, syrener och blomster. Här, i den rödmålade gamla uthuslängan finns sedan år 2014 Café Zorn.

Sedan tillblivelsen har Café Zorn utvecklats till ett bland Morabor kärt tillhåll och bland långväga gäster populärt utflyktsmål. Den vackra miljön tillsammans med det högklassiga utbudet av kaffebröd och lättare luncher har förlänat Café Zorn flera utmärkelser.

Nu söker Zornmuseet någon som vill driva den fina verksamheten på Café Zorn vidare.

För mer information Café Zorn söker ny arrendator – Zornmuseet

Frågor? Kontakta museidirektör Johan Cederlund: 0250-592320 eller johan.cederlund@zorn.se

Läs mer om Café Zorn här

Fler annonser

Hyresgäst för restaurangverksamhet

Umeå Universitet

Läs mer

Nösund Havshotell söker arrendator till sommaren 2022

Läs mer

Sveriges snabbast växande skidort söker arrendator till restaurangverksamhet

Drömmer du om att driva egen restaurang i fjällen? Tänndalens alpina skidanläggning äger och driver idag ett flertal restauranger där Ski Lodge Kök & Bar är flaggskeppet med verksamhet både sommar och vinter. Nu bjuder vi in intressenter för att driva och utveckla områdets restaurangverksamhet.

Läs mer

Ölme Prästgård Gästgiveri söker ny restauratör

Läs mer

Vill du driva ett fjällhotell?

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02