Annons
Annons

Arrendator

Restaurangen, Annebergsgården

Annebergsgården är ett trivsamt 50+ seniorboende beläget i Malmö intill en av stans största och vackraste parker, Pildammsparken, Citytunneln, idrottsarenor samt stora köpcentra finns även i vår närhet. Vår livslinje följer stadens utveckling. Annebergsgården erbjuder boende i hyresrätter med en väl utbyggd service samt en mängd gemensamma aktiviteter för de boende.

Verksamheten är att i första hand servera de boende lunch – även lördagar och söndagar. Beställningsverksamhet förekommer – främst av föreningar och olika sammanslutningar.
Stiftelsen söker nu en arrendator som i nära samverkan med Stiftelsen vill driva och utveckla verksamheten och där vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och har goda kunskaper om vad det innebär att driva ett företag. Du ska vara positiv, social och vi värdesätter förmågan att kunna skapa trivsel bland våra gäster.

Vill du veta mer kontaktar du Kristina Magnusson på 0709-16 51 42 eller mailar till kristina.m@annebergsgarden.se

Urvalet sker löpande så missa inte chansen, men vi vill ha din ansökan senast 2022-11-15, och vi förbehåller oss rätten att teckna avtal innan detta datum om vi finner rätt intressent.

Tillträde efter överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02