Annons
Annons

Köksmästare

Lammet & Grisen

Vill du ta nästa steg i din karriär? Vår nuvarande köksmästare kommer flytta till Stockholm efter vintern. Detta är ett drömjobb för dig som gillar skidåkning eller snowboardåkning på vintern och vill vara vid havet på sommaren.

Du blir en del av en oerhört kompetent ledningsgrupp med mycket stor bredd inom mat & vin, personalhantering, ekonomi, bokningstänk, ledarskap, mm, och kommer därför ha mycket stora möjligheter till personlig utveckling.

Flytande svenska och bra engelska är nödvändig för tjänsten.

Du arbetar november-april i Sälen samt juni-augusti på Öland. Semester samt inarbetad ledighet tar du ut i maj, september och oktober. Körkort och bil är nödvändigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet som köksmästare. Det är bra om du har insikt i schemaläggning, beställningar, kunskap i köksekonomi. Framför allt måste du som köksmästare gilla att leda, coacha och utveckla ditt köksteam. I tjänsten kommer du även att jobba med att skapa nya rätter, skriva recept samt menyer.

Vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination så du kommer tillsammans med vår huvudsommelier sätta riktigt bra smakkombinationer. Ett genuint matintresse är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss. Du ska ha god kunskap om HACCP och du praktiserar en hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 12-14 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare. Vi månar om att man hjälps åt som ett team.

Start/bostad
Vi är flexibla med startdatum. Viktigaste för oss är att hitta rätt person.

På Lammet & Grisen är vi väldigt måna om vår personal och äger allt vårt personalboende. Du får självklart möjlighet att bo på något av våra välutrustade personalboende både i Sälen och på Öland.

Våra värderingar
Vårt hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten – personal, gäster och samhälle.

Det yttrar sig i att vi skapar förutsättningar för att t ex våra anställda varje arbetsdag sitter ner och äter riktigt bra och vällagad mat, men även att vi väljer lokalproducerat, sparar på miljön och bidrar till att de småskaliga jordbruken, tillverkarna och producenterna i Sälen och på Öland kan verka med produkter i världsklass! Vi ser ständigt över energiförsörjningen, ventilation, värmeåtervinning mm – vi tar vårt ansvar och det är därför viktigt att du som köksmästare har en samsyn och vidareförmedlar den till all personal.

För frågor samt ansökan, kontakta Stefan Atterlid på stefan@lammet.nu

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02