Niklas är ny i köket…
Niklas Ekholm är ny i köket hos oss, vi har haft kontakt en tid och snackat och nu kom tillfället då han kunde börja hos oss, jag är nöjd! Sedan i tisdags har hans hjärna bombarderats med rutiner, stekgrader, recept, rät...
Niklas Ekholm är ny i köket hos oss, vi har haft kontakt en tid och snackat och nu kom tillfället då han kunde börja hos oss, jag är nöjd! Sedan i tisdags har hans hjärna bombarderats med rutiner, stekgrader, recept, rät...
En ny rätt då som vi körde första gången i går. Det är samma serveringssätt som med hjorten innan
Vi är igång igen efter ledigheterna, i kväll kör vi en lugn första service.Hela ledigheten avslutades i förrgår med ett att köket besökte nyöppnade Agrikultur på Roslagsgatan i Stockholm. Vi hade en riktigt trevlig kväll...
Det är bara en vecka kvar till årets upplaga av Hotel Market Seminars tisdag den 12 januari 2016. Efter ett intensivt planerande under hösten och slutet av 2015 har vi nu fått ihop ett fantastiskt program. Det...