Annons

​IT & Digitaliseringsansvarig

Idre Fjäll

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och go stämning.

Rollen

Då vår IT-ansvarig inom de närmsta åren går i pension söker vi nu en ny kollega som kan axla ansvaret med att förvalta och vidareutveckla vår IT och digitala miljöer.  Som IT- & digitaliseringsansvarig hos oss på Idre Fjäll kommer du utmanas med ett varierande arbete med mycket fokus på support, projektledning och digitalisering. Du ansvarar för hela supportfunktionen där du har hjälp av två kollegor. Likväl innebär detta uppdrag att du strategiskt och operativt driver olika IT-projekt inom områden så som; GDPR, IT-säkerhet, Wi-Fi, Fiber och Passersystem. Att ansvara för IT på Idre Fjäll innebär att du har ett innovativt förhållningssätt för de små detaljerna och ett öga för effektivisering och implementering av digitala system i våra verksamheter.

I uppdraget ingår att tillsammans med våra verksamhetsansvariga utveckla och digitalisera den operativa driften och samarbeta med våra IT- och systemleverantörer för att skapa bra IT och systemstrukturer. Du innehar ett ägandeskap för samtliga av våra affärssystem såsom R360, Axess, Hogia och Visma Business med flera, och förväntas föra en tydlig dokumentation av alla arbetsuppgifter, processer och rutiner för våra medarbetare så de vet hur de ska hantera våra IT-miljöer och system. Du deltar även i arbetet med Idre Fjälls utveckling och expansion där digitalisering av befintliga och nya verksamheter är prioriterat.

Profil

Att utveckla och underlätta för Idre Fjälls såväl gäster som medarbetare är navet för uppdraget. Du har lätt för att beskriva arbetssätt och tekniska problemställningar för användare på alla nivåer. Dessutom trivs du i ett arbete där ingen dag är den andra lik. Där du får hantera allt från supportärenden, felsökning av datorer, utbildning av övergripande IT-hantering och hela vägen till stora IT-projekt där du förväntas göra en utredande analys och presentera kostnadskalkyler och beslutsunderlag. Du har den tekniska förståelsen och intresset i kombination med serviceandan och affärsmässigheten.

Vidareutbildning inom IT/Nätverk är meriterande, men arbetslivserfarenhet där du skaffat dig likvärdig kunskap är minst lika efterfrågat hos oss. Det är även meriterande om du har arbetat med skrivare och kvittoskrivare, boknings- och kassasystem med diverse API och andra tekniska integrationer eller telefonilösningar. Om du har mycket god vana vid uppsättning och användning av verktyg för servicedesk är även det fördelaktigt. Likaså om du har kunskaper om passersystem, kassaregister och betalterminaler.

Visa intresse

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta Ekonomichef Maria Westblad eller vår nuvarande IT-ansvarig Karin Andersson vid frågor om tjänsten eller HR Ida Einarsson vid frågor om processen. Du når oss på maria.westblad@idrefjall.se, karin.andersson@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02