Annons
Annons

Account Manager

Thon Hotels

Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen, är i huvudsak verksamma inom fastighetsutveckling och hotelldrift. Olav Thon Gruppen har en omsättning på ca. 8,5 mrd. kr och sysselsätter ca. 3 200 årsverk. Thon Hotels är en av Norges ledande hotellkedjor med ca. 80 hotell i Norge, och i Sverige, Belgien och Nederländerna.

Thon Hotels söker Account Manager till Göteborg
Är du en person som är motiverad att arbeta mot mål och se resultat? Är du orädd och kreativ och samtidigt intresserad av hotell? Då är det kanske just dig vi letar efter! Thon Hotels söker nu en Account Manager som ska jobba mot existerande och potentiella nya kunder. Thon Hotels är i tillägg inne i en spännande fas med planer om att expandera i Norden.

Ansvarsområden/arbetsuppgifter:
• Boka och genomföra kundmöten
• Teckna hotellavtal samt följa upp våra samarbetspartners på resebyråer
• Uppföljning och utveckling av befintliga kunder såväl som nykundsbearbetning
• Förhandling- och kontraktsansvar
• Ansvar för egen kundportfölj, säkra implementering av avtal samt bygga goda relationer med kunder
• Försäljning av kurs och konferenser
• Ansvar för egen budget

Vad som förväntas av dig:
Vi ser att du har arbetserfarenhet från en liknande tjänst med uppsökande försäljning. Det är meriterande med branscherfarenhet. Du är en positiv, energisk och socialt kompetent person som trivs att jobba i högt tempo. Du är strukturerad och lösningsorienterad, har förmåga att se kundens behov samt genomföra och avsluta försäljningsaktiviteter. Du är resultatorienterad och inspireras av att jobba mot konkreta mål. Vi ser också att du kan identifiera dig med vår värdegrund: ge ett professionellt bemötande, att vara genuint engagerad samt ha en vilja att glädja.

Vi förväntar att du har grundläggande datakunskaper samt goda språkkunskaper i ett skandinaviskt språk samt i engelska. För att kunna utföra jobbet är det ett krav om B körkort.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående och din placeringsort blir Göteborg. Du rapporterar till Försäljningsdirektör Consortia i Oslo, Norge.

Vad du kan förvänta dig av oss:
Detta är ett spännande och utmanande jobb i en av Norges ledande hotellkedjor. Vi är en internationell organisation med kärnverksamhet inom både hotell och fastigheter. Vi har fokus på intern rekrytering så det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

I Thon Hotels får du en god introduktion följt av utbildning inom försäljning. Du får också en tät uppföljning och blir en del av ett försäljningsteam med drivna och lojala kollegor. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Individuell lönesättning tillämpas.

Vill du bli en av oss?
Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten, ta kontakt med Försäljningsdirektör Consortia Grethe B. Angelvik på e-mail grethe.angelvik@olavthon.no

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss för närvarande kontakt med rekryterings- och annonsleverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Olav Thon Gruppen ser mångfald som en resurs och uppmanar alla kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion och etnisk tillhörighet.

Thon Hotels har ca. 80 hotell i Norge, Brussel og Rotterdam och det jobbar ca. 3 500 hel- och deltidsanställda vid våra hotell. Vi engagerar oss i en hållbar miljö och jobbar bland annat med att reducera matsvinnet på våra hotell. Alla våra egna hotell i Norge är miljöcertifierade och vi deltar i FN-initiativet Global Compact. Vår värdegrund bygger på att ge god service: att vara genuint engagerade, ge ett professionellt bemötande samt ha en vilja att glädja våra gäster. Thon Hotels är en del av Olav Thon Gruppen, som ägs av Olav Thon Stiftelse. Läs mer på www.thonhotels.no.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02