Annons
Annons

Afärsutvecklare/projektledare

Visit Värmland

Värmland, Dalsland, Akershus, Hedmark och Östfold kommer inom ramen för ett gemensamt 3-årigt Interregprojekt (2019-2021) att arbeta med affärs- och produktutveckling inom ledbaserad turism och evenemangsutveckling. Syftet är att stärka området som naturturistisk destination och få fler internationellt hållbara och kvalitetssäkrade produkter på marknaden inom främst cykel, vandring och paddling. Utpekade marknader är i första hand Sverige, Norge, Tyskland och Nederländerna.

Förutsättningar: Tjänsten innehåller resor vilket innebär krav på körkort och tillgång till bil. Tjänsten är delad där 50% är projektledare/affärsutvecklare för Dalsland och 50% affärs- och produktutvecklare för hela projektområdet i Sverige och Norge.

Erfarenheter: Kunskap om och erfarenhet av projektledning och affärsutveckling mot internationell marknad inom besöksnäringen. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav och kunskaper i tyska och/eller holländska är meriterande.

Placering: Tjänsten utgår från Dalslands Turist AB kontor i Bengtsfors, i nya och fräscha lokaler, men arbetsområdet är hela projektområdet Dalsland, Värmland, Östfold, Akershus, Hedmark. Det innebär att vissa arbetsdagar också skall förläggas på Visit Värmlands kontor i Karlstad.

Personliga egenskaper: Strukturerad, drivande, självgående och resultatorienterad. Glad, positiv och serviceinriktad är också viktiga egenskaper.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan skickas till: Johan.abenius@dalsland.com

Sista ansökningsdatum: 2019-02-14

Frågor angående tjänsten ställs till Johan Abenius, Dalslands Turist AB, 070-5680683 eller

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02