Annons

Affärsområdeschef Sabis Hotell & Möten

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vill du vara med och genomföra Sabis största satsning i vår 145-åriga historia? Under 2020 påbörjar vi den stora utbyggnaden av Smådalarö Gård, som med sina totalt 10.000 kvm hotellrum, spa, wellness, eventlokaler och restauranger blir vårt nya flaggskepp. Vårt mål är högt – att skapa Sveriges ledande resort för aktivitet och avkoppling! Som Affärsområdeschef blir du både strategiskt och operativt ansvarig för att leda projektering och lansering av nya Smådalarö Gård. Parallellt kommer du ansvara för våra hotell- och mötesplatser Fågelbrohus, Krusenberg Herrgård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Vi satsar stort mot både konferens- och privatmarknaden och kommer genomföra många spännande utvecklingsprojekt de kommande åren.

Om rollen
Som Affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten leder du ett affärsområde under stark utveckling och expansion. I din ledningsgrupp har du kompetens inom ekonomi, marknad, HR, försäljning och fastighet. Du har 8 direktrapporterande chefer som dina närmaste medarbetare, varav 5 st är hotell- & platschefer. Tillsammans bygger ni en framgångsrik organisation och hjälper våra kundproffs att leverera Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten!

Du är en del av Sabis Företagsledning som tillsammans arbetar fram strategier, synergier och affärsutveckling inom alla Sabis affärsområden. Du utgår från Sabis huvudkontor på Wenner-Gren Center vid Norrtull. Du arbetar tätt med och rapporterar till ägare/VD.

I rollen som Affärsområdeschef ansvarar du bland annat för att;

 • Leda, coacha och utveckla våra kundproffs och ledarproffs mot våra mål
 • Tillsammans med ditt team ta fram strategier och planer för att jobba mot Sabis mål; tillväxt/lönsamhet, bästa kundupplevelsen och ständig utveckling
 • Leda och utveckla den kommersiella affären med fokus på försäljning och lönsamhet
 • Driva utvecklingen av Sabis Hotell & Mötens koncept, varumärken och marknadsposition
 • Bygga en hållbar organisation som brinner för att skapa kundupplevelser, leverera resultat och jobba med ständig utveckling

 

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi erbjuder
En stor ledarroll för ett affärsområde i stark utveckling och expansion. Sabis är ett värderingsstyrt familjeföretag där vi arbetar med ett starkt ledarskap, tydliga mål och strategier. Vi tror på entreprenörskap, har nära till beslut och ett starkt fokus på kunden. Vi jobbar med ständig utveckling och en rejäl dos glädje!

Din profil

Krav för tjänsten

 • Du har gedigen erfarenhet av ledande befattningar på central nivå och därmed ansvarat – både strategiskt och operativt – för flera hotell eller anläggningar i samma organisation.
 • Du har väldokumenterade meriter av att skapa god tillväxt och hög lönsamhet
 • Du praktiserar ett utvecklande ledarskap som skapar välfungerande team med hög tillit och förtroende
 • Du är nyfiken, social, nätverkande och har en stark egen motor.

Meriterande

 • Du har framgångsrikt drivit försäljning genom att produktifiera, paketera och digitalisera kundupplevelsen
 • Du har stark kompetens inom utveckling av koncept och affärer
 • Du har arbetat mycket med utveckling och uppföljning av Food & Beverage
 • Du har lett en större öppning/nyetablering av ett framgångsrikt hotell

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du specifika frågor kring tjänsten; vänligen kontakta HR-chef Ingalill Szabela, ingalill.mszabela@sabis.se. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02