Annons
Annons

Analyserande och innovativ statistiknörd

Visit Värmland

På Visit Värmland jobbar idag ett gäng engagerade personer som älskar upplevelser, människor, företagande och vår fantastiska region. Vårt uppdrag är att utveckla och stärka besöksnäringen i Värmland.

Nu behöver vi bli fler och passar på att söka en kollega som kan sånt som vi andra inte är så bra på: Statisk och analys. Vi tror nämligen att i den stora massa av data som finns, döljer sig möjligheter som vi kan ha stor nytta av – både i vårt strategiska och operativa arbete.

Den här tjänsten är helt ny och du får stora möjligheter att påverka uppdragsbeskrivningen. En del av din tid assisterar du vår vd. Vårt kontor finns på Norra Strandgatan 17, centralt i Karlstad.

Vem är du?
Du attraheras av att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Sveriges (och världens!) snabbast växande basnäring. Om du har erfarenhet av destinationsutveckling är det är fördel men det är ännu viktigare att du gillar statistik- och analysarbete, och att du har förmåga att berätta om de slutsatser du drar för oss andra på ett sätt som hjälper oss i våra uppdrag.

Vi behöver din ansökan nu. Rekryteringen avslutas när vi har hittat rätt person, men senast 22 mars vill vi ha din ansökan inskickad till mia.landin@visitvarmland.se.

Vill du fråga om något ring vd Mia Landin, 054-776 60 01 eller mia.landin@visitvarmland.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02