Annons
Annons

Anläggningschef

Hotell Käringön

Välkommen till en spännande anläggning under utveckling och tillväxt! Hotell Käringön är ett saltstänkt alternativ vid havet och vi erbjuder idag våra gäster totalt 84 bäddar fördelat på hotell och vandrarhem, konferenskapacitet upp till 55p samt vår restaurang ”Bryggan” med utsikt över hamnen och plats för 75 gäster inne och 75 gäster på uteserveringen

Vi söker dig som har erfarenhet från hotell och/eller restaurang och vill vara med att driva och utveckla vår anläggning vidare. Under sommaren bubblar ön av folk och liv och det är full fart på både hotellet och i restaurangen. Resterande år fyller vi veckodagarna med kurser och konferenser. Under vår och tidig höst samt julbordssäsongen har vi även öppet helger samt för större grupper som bröllop och andra festligheter.
2018 påbörjade vi en nyrenovering av både hotellet och restaurangen som fortsätter under 2019.

Du bör ha många strängar på din lyra och vara lika intresserad av sälj- och marknadsföring, personalansvar, konceptutveckling som att arbeta i dagliga driften och sätta Hotell Käringön på kartan. Service är ett värde vi håller högt samt god kvalitet genom smarta lösningar.

Tjänsten tillsätts omgående eller enligt ök. Hör gärna av dig för mer information eller en ansökan med CV och referenser till info@hotell-karingon.se eller telefon 0304-563 30

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02