Annons

Ansvarig Inhouse Sales

Lejondals Slott

Lejondals Slott, ett sagolikt slott i Wasastil med tinnar och torn och beläget endast några minuter från E18 i Upplands-Bro kommun vid Lejondalssjön. Vi har 102 rum och 20 konferenslokaler varav vår största lokal tar upp till 110 personer i biosittning och vår största matsal tar även den 110 personer.

Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892 av Friherrinan – och änkan – Louise De Geer, och det är tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Skåne och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes i Sverige. Här har vi olika events och happenings som produktlanseringar, filminspelningar, wknds, galamiddagar och möten. Det hade Louise De Geer aldrig kunnat drömma om – men hon hade säkert varit stolt över sitt sagoslott.

Vi söker nu dig som vill vara ansvarig för Inhouse Sales på Lejondals Slott. I rollen har du det operativa ansvaret för hela försäljningsprocessen och arbetar tätt med marknad och reception. Du har till din hjälp två halvtidstjänster i ditt team som kan slottet utan och innan och som arbetar med införsäljning tillsammans med dig. Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och har minst 5 års erfarenhet av konferensbokning med offertskrivande och planering. Du måste även ha arbetat i ett hotellsystem för konferensbokningar. Vi arbetar i Opera så en fördel om du arbetat i det men inget krav. Du behöver kunna behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är en fördel om du har körkort. Du rapporterar direkt till General Manager och ingår i ledningsgruppen.

I ditt dagliga arbete som ansvarig för Inhouse Sales ingår:
– Införsäljning där du tar emot förfrågningar och skriver offerter
– Detaljplanering av alla våra möten och events (förutom bröllop som ligger separat på vår bröllopskoordinator)
– Fakturering
– Ansvarig för driftsmötet varje vecka för dragning av alla kommande veckas events med alla avdelningar
– Kommunikation med alla avdelningar
– Övergripande kontroll över bokningsläget
– Merförsäljning/maximera försäljningen
– Revenue management/prissättning
– Ladda bokningskanaler som Booking, Expedia, Hotel Specials mfl.
– Visningar, kundevent, mässor
– Uppföljning av våra mötesarrangemang

På Lejondals Slott ser vi vikten av att ha ett sprudlande gott arbetsklimat för att våra gäster ska få den bästa möjliga serviceupplevelsen. Vi är ett team på 15-30 personer beroende av säsong med olika bakgrund och från olika kulturer. Vi välkomnar olikheter och ser det som en tillgång för företaget. Lejondals Slott är en arbetsplats som inte tolererar någon form av segregation. Vi värdesätter din kunskap, din samarbetsförmåga och din positiva inställning och vill att du aktivt bidrar med nya idéer för framtiden. Vi är verkligen inne i ett spännande skede där vi vill utvecklas på alla plan och vara en mötesplats i framkant och ett av de ledande konferenshotellen i Stockholmsregionen. Vi söker dig som känner att detta är utmaningen du inte vill missa!

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Om ja så ser vi verkligen fram emot din ansökan!

Om du har några frågor kontakta Camilla Bring på camilla@lejondalsslott.se eller ring på 070-888 19 79.

Ansökan skickas till camilla@lejondalsslott.se

Sista ansökningsdag 31 oktober.

Heltidsanställning.

www.lejondalsslott.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02