Annons

Ansvarig Kundservice

Leadme

Att renovera kan både kännas superkul och ganska rörigt på samma gång. Vi vet. Gör resan enklare och låt en expert leda dig rätt i renoveringsdjungeln.

Vi erbjuder våra kunder hembesök, konsultation, offerter från noga utvalda byggföretag, inredningshjälp och mycket annat de behöver för ett lyckat bygg- eller renoveringsprojekt.

Vi ska vara det självklara valet för människor som vill att det ska kännas tryggt, smidigt och kul att renovera hemma! Läs mer om oss på www.leadme.se

Vem är du?
Du är grym på att leverera service och du gillar att arbeta i ett mål- och resultatdrivet företag. Vi ser att du tidigare har haft en serviceroll med ansvar inom besöksnäringen, gärna hotell med daglig kund- och gästkontakt. Kanske jobbar du som Guest Relations Manager, Front Office Manager, Inhouse Sales Manager eller i en liknande roll? Som person är du självgående och trygg samt med din positiva attityd sprider du energi och arbetsglädje. Du trivs i ett företag under utveckling och förändring där du själv kan bidra och påverka. Du arbetar som bäst i ett högt tempo och har en förmåga att fatta snabba beslut. Samtidigt skapar du struktur och ordning i ditt arbete.

Din roll
Du blir en central och viktig spelare hos oss! I rollen ansvarar du för vår kundservice och customer success. Din uppgift är att skapa bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt utifrån kundens behov. Du är vår första kontakt med kunden men också vår sista kontakt där du följer upp genomfört projekt. Din vardag innehåller bl.a. kundsamtal, mejl, offerthantering men också planering och koordinering av våra byggkonsulter. Vi är idag 10 personer och vi sitter i härliga lokaler på Södermalm.

Är detta du? Välkommen men din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte!

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor, kontakta Helena Larson, helena@pointpeople.se 070-753 33 10

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02