Annons
Annons

Äntligen – en sous chef-tjänst på Ekerö!

Four Service

Nu söker vi för en trogen kunds räkning en rutinerad sous chef till en framgångsrik konferensanläggning ute på natursköna Ekerö.

Anläggningen ligger vackert inbäddad i grönskan på Mälarens strand ca. 30 min både från Brommaplan och från bryggan där färjan går i land från Slagsta.

Köket i denna pärla till gård arbetar med råvaror i säsong från svenska bönder, odlare och producenter av högsta kvalité både till frukost, fika, lunch och middagar.

Nu behöver de förstärka med en sous chef och det är där du kommer in i bilden. Förutom att laga galet god mat så förväntas du vara delaktig i planering av inköp, menyer och koncept samt vara kökschefens högra hand i alla situationer. Under en del pass kommer du vara ensamt ansvarig på plats i köket för att all mat som lämnar luckan håller den kvalité som gästerna förväntar sig.

Tycker du:
Att smaker är det roligaste som finns? Att hållbarhet är en självklar sak att arbeta för? Att ordning och reda är viktigt för att få fram en bra produkt? Att nöjda och mätta gäster är det finaste berömmet som finns?

Om du svarade ja på samtliga frågor ovan tycker vi absolut att du ska söka tjänsten omgående!

Arbetet är förlagt enligt rullande schema där både vardagar, helger, dagar och kvällar förekommer.

Det finns möjlighet att resa med kommunala färdmedel till anläggningen men tillgång till egen bil är ett stort plus då det trots allt ligger en bit bort.

Individuell lönesättning efter överenskommelse.

Sök redan nu genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobba@fourservice.se, märk ansökan ”Sous chef”.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00.

Vi hörs!

Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02