Annons
Annons

Är du vår nya stjärna till Köksmästare?

Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower och restaurang SQ söker nu en köksmästare som vill leda arbetet med att skapa en fantastisk upplevelse åt alla våra gäster! Vi är relativt nytt hotellet i en vacker byggnad med en anrik historia och restaurang som är ombyggd och nylanserad under ett eget varumärke. Vi vill att du älskar mat, har ett öga för kvalitet och detaljer samt är duktig på köksekonomi. Sedan önskar vi att du är intresserad av nya trender och att du är en naturlig ledare som älskar att leda ditt team.

Som köksmästare för restaurang SQ ansvarar du för ett kök som är igång från morgon till kväll. Frukost, lunch, A´la carte, festvåning och fika för våra konferenser fyller dina dagar.

En del av arbetet är att vara kreativ och skapa menyer till konferensluncher, konferensmiddagar samt vår á la carte och baka kedjans bästa gofika till våra konferensgäster. Så klart anpassas menyerna efter säsongens råvaror och efter vad gästerna önskar. Du har personal- och budgetansvar för all köksverksamhet. Tjänsten är operativ och du deltar aktivt i den dagliga driften vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger.

Du rapporterar direkt till vår hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor passion för mat och en gedigen erfarenhet inom restaurang, helst från en arbetsledande befattning. Vi ser att du har känsla och intresse för att ta fram nya menyer och koncept. Du ska ha en bra överblick och kontroll samt gilla att arbeta systematiskt, och även ha en god översikt över
verksamheten. Meriterande är god kännedom om ekonomi avseende driften i en
restaurang, vana att sköta inköp till köket samt vana att lägga schema och
budgetera. Såklart är det viktigt att vara en lagspelare och vara en bra ledare
som kan leda team till utveckling och framgång.

Är du redo för en utmaning? Då är du välkommen med din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Både dagtid och kvällstid samt helger
  • Omfattning: 100%
  • Start: Tillträde enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänstenkontakta: Hotelldirektör johan.sund@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från Dig!

Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02