Annons
Annons

Arbetsledare Restaurang

Wiks Slott

Vår verksamhet

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola samt Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet

Wiks slott hotell och konferens ligger vackert vid Lårstavikens strand, 20 minuter från Uppsala mot Enköping- Örsundsbro. Vi har ett magiskt vackert slott med intilliggande hotellbyggnader, restauranghus och en vacker park att ströva i. Vi arbetar mycket med att få våra gäster att uppleva den lugna fina naturen och närheten till vattnet, njuta av slottet både som konferensgäst bröllopsgäst och privatgäst som bokat in sig på en yoga-helg hos oss. Vi har även trädgårdar där vi odlar grönsaker till våra kök och snittblommor till alla blomsteruppsättningar.

Ditt arbete;

Som arbetsledare inom restaurangverksamheten på Wiks slott leder du det dagliga arbetet, Verksamheten består av konferens – fest – bröllop och kursgårdsverksamhet. Vi har även under sommarsäsongen öppet som Ala carte restaurang och café verksamhet. Vårt gemensamma mål är att få alla våra gäster att trivas, uppskatta vår mat och service. Vi använder oss av råvaror som är närproducerade, grönsaker och frukt hämtar vi från våra egna trädgårdar under säsong vi har även ett nära samarbetet med intilliggande gårdar som producerar ostar, kött och spannmål. Som arbetsledare är du den sammankopplande länken mellan de olika avdelningarna, du är närvarande i den dagliga driften, i ditt uppdrag ingår även att säkerställa att kvalitén upprätthålls och utvecklas inom restaurangen, tillsammans skapar vi en trevlig och tillåtande verksamhet, där vi är generös jämtemot varandra och våra gäster, med en nypa flärd.

Ditt uppdrag

Du ska ha förmågan att leda, fördela och organisera din avdelning, alltid med gästen i fokus. Ha förmågan att få dina medarbetare och kollegor engagerade genom ett prestigelöst ledarskap. Du arbetar nära den dagliga driften och är generös med din kunskap till dina medarbetare, upprätt håller hög kvalitet både kortsiktigt och långsiktigt. Du arbetar både operativt och strategiskt och ser möjligheter och lösningar för att lyckas med att bibehålla och utveckla Wiks slott hotell och konferens.

Dina kvalifikationer

Arbetat i ledande befattning under några år

Gärna arbetat inom konferenshotell

Van att planera fester bröllop och events

Utbildning inom alkohollagen är en merit

Kunskap om schemaläggning

Körkort ett krav

Din kompetens

Personlig mognad – Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.

Stabil – Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.

Uthållig – Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Strukturerad – Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.

Kvalitetsmedveten – Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.

Samarbetsförmåga – Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Relationsskapande – Du är socialt aktiv, skapar kontakter och underhåller relationer i yrkesmässiga sammanhang.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ringa eller maila till Marie Berglund 070-6116036 eller maila på marie.berglund@regionuppsala.se.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande, skicka in din CV snarast.

Sista ansökningsdag är den sista september 2022

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02