Annons
Annons

Area Food & Beverage Manager Stockholm, Country Support Office Sweden

Scandic hotels

Scandic är inte bara en hotellkedja utan även ett av Sveriges största restaurangföretag med drygt 80 restauranger och flera nyöppningar på gång. På vår meny hittar du frukost, konferens, bar, á la carte, shop och en massa andra spännande saker som är pricken över i för att våra gäster ska få en fantastisk hotellupplevelse.

Vill du ta ett utmanande utvecklingssteg inom Food & Beverage hos Sveriges ledande hotellkedja och inspirera våra medarbetare i Stockholm City? Då är detta jobbet för dig!

Dina övergripande arbetsuppgifter

I din roll har du ansvar för att tillsammans med ansvariga på hotellen optimera försäljning, resultat och kvalitet. Du är en viktig länk när det gäller erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan hotellen för att få största möjliga utveckling och utväxling i hela Arean. Du är ett stöd till Hotelldirektörer och andra cheferi frågor som berör driften i hotellens samtliga Food & Beverage avdelningar. Detta kan vara frågor som att implementera koncept, effektivisera och utveckla drift, bemanning och service på respektive hotell.

Du är även en mycket viktig pusselbit i renoveringar/nyöppningar, där du arbetar tillsammans med vår tekniska avdelning och följer upp projekteringen i detalj.

Vi söker dig som:

  • Är en engagerad lagspelare, gillar utmaningar och att driva förändring.
  • Har en stark strategisk ådra, en analytisk förmåga och kan driva frågor från ett helikopterperspektiv
  • Alltid tänker kommersiellt samt stimuleras och drivs av resultat och kvalitetsförbättring
  • Har ett passionerat intresse för mat och dryck samt är ett föredöme i service
  • Är en kommunikativ och coachande ledare med stort intresse för att utveckla människor.
  • Identifierar dig med Scandics värderingar och låter dem genomsyra ditt arbete

Du har minst gymnasial utbildning samt har haft chefsbefattning i kök/restaurang/bar under minst 7 år. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.. Erfarenhet från restaurangkedjeverksamhet, projektering/större renoveringar samt högskoleutbildning inom företagsekonomi är en merit.

Det här är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas under hösten/vintern 2018 eller enligt överenskommelse. Din placering och arbetsområde kommer att vara Stockholm och du rapporterar till Director of Food & Beverage Sverige.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02