Annons
Annons

Area Sales Manager till Västsverige, Göteborg

Ligula Hospitality Groups

Vi förstärker Ligula Hospitality Groups centrala säljorganisation med en Area Sales Manager i Västra Sverige. Tjänsten som Area Sales Manager består av uppsökande försäljningsbearbetning samt långsiktiga affärsuppgörelser mot främst företagskunder med logi- och konferensbehov. Du arbetar i Västsverige med utgångspunkt från Göteborg.

Finns det något bättre än att göra en bra affär? Har du tydliga affärsmål i sikte när du genomför dina kundmöten på ett professionellt sätt? Är du självgående och ansvarstagande i dina kontakter med kunden samt dina kollegor? Känner du igen dig så läs vidare om tjänsten som Area Sales Manager på Ligula Hospitality Group.

Som Area Sales Manager har du ett sinne för och erfarenhet av att göra affärer och nå avslut, du har en ansvarskänsla och vilja att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar kundkontakt, är socialt driven och är en utpräglad relationsbyggare. Du gillar att arbeta självständigt och målstyrt men ändå med en kreativitet och mycket energi. Vi ser även att du är lösningsorienterad för kunders olika behov.  Tillsammans arbetar vi proaktivt, är nyfikna och vi har en attityd där allting är möjligt och där kunden är i fokus!

Arbetet i vardagen:

  • Ansvar och genomförande för hela försäljningsprocessen
  • Delaktighet i arbetet med försäljningsstrategin samt dess genomförande
  • Genomförande av olika typer av kund- och marknadsaktiviteter t.ex. deltagande på workshops samt mässor, visningar av hotell m.m
  • Samarbete med hotellen, främst i den västra regionen

 

Önskvärda erfarenheter/kompetenser:

  • Akademisk utbildning, eller motsvarande, inom försäljning och/eller marknadsföring
  • Med fördel en bakgrund inom rese- och hotellbranschen eller besöksnäringen.
  • Dokumenterade försäljningsresultat
  • Ett uppdaterat nätverk inom branschen
  • Goda kunskaper i användande av datorer, vana att arbeta i Office, Word och Excel, samt med fördel någon form av CRM-system
  • B-körkort är ett krav

Om företaget:

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 32 hotell och expansionen fortsätter.

Ansökan:

Du kommer att rapportera direkt till Director of Sales och din placering är på vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev snarast.

Ansökan görs på www.ligula.se/karriar

Senaste datum för ansökan 2018-03-16. Vänta inte eftersom vi intervjuar löpande. För mer information kontakta Director of Sales Åsa Lilja asa.lilja@ligula.se  tel: 0733-898849.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02