Annons
Annons

Arrendator för stämningsfull restaurang sökes.

Feeling Restaurant & Wine Bar

Lidköping är en mysig småstad vid Vänerns kant med många caféer och mysiga butiker. Torghandel sker på onsdagar och lördagar på torget(ett av Europas största torg). Många turister besöker också Läckö Slott med sin årliga Operaföreställning och utställning.

Denna restaurang står för omtanke och känsla samt har inriktning på en meny där mat och dryck är noga utvalda bland närodlade råvaror. Stor inriktning på vin och champagne. Restaurangen har 60st sittplatser samt vinbar.
Alla inventarier som krävs för att driva denna verksamhet lyckosamt finns på plats.

Feeling Restaurant & Wine Bar. Den stämningsfulla restaurangen med känsla för mat och dryck. Vi erbjuder en meny där mat och dryck är noga utvalda bland närproducerade råvaror. Hos oss finner också du ett bra urval av viner på glas och en välkomponerad meny. Restaurangen finns i samma hus som Best Western Plus Edward Hotel, hotellet i Lidköping som står för omtanke och hemkänsla.

Kontakta oss genom att maila ulf@edwardhotel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02