Annons
Annons

Arrendator till golfkrogen

Skogaby Golfklubb

Skogaby Golfklubb i Laholms kommun är en golfbana med många trevliga gäster och medlemmar. En anläggning som sjuder av liv under golfsäsongen med en omtyckt och välbesökt golfbana. Vi har 6 lägenheter och 8 ställplatser som lockar många övernattande gäster.

Vår nuvarande krögare slutade hösten 2022 och vi söker nu dig som vill driva vår golfkrog under goda förutsättningar från säsongen 2023. Golfkrogen är en viktig del i upplevelsen av en golfklubb, minst lika viktig som golfbanan! Golfkrogen är en avgörande pusselbit för att kunna leverera attraktiva golfpaket till våra gäster både från Sverige och våra nordiska grannländer.

Vi söker en krögare som ser potentialen i Skogaby Golfanläggning och som vill driva krogen i nära samarbete med oss. Du skall vara en kreativ entreprenör med känsla för service och hur man skapar en trivsam miljö för våra medlemmar och gäster samt kan laga god mat och hålla öppet utifrån våra och golfspelarnas behov.

Skogabys golfbana är öppen för spel från april till oktober och det är under den tiden vi tänker att Golfkrogen skall vara öppen. Vi har under 2022 bytt ut möblemanget i krogen och det finns cirka 60 platser inomhus och cirka 30 platser utomhus. Det finns även goda förutsättningar för att använda köket för cateringverksamhet.

Vi söker dig som vill servera dagens lunch till golfare, samt andra gäster från närområdet – Skogaby, Veinge, Knäred m.fl. Vi har hotellgäster under golfsäsongen både veckodagar och helger och erbjuder paket inkl middagar och frukost. Dessutom driver Golfkrogen kiosken på hål 9 ute på golfbanan som ger bra omsättning för en driven krögare.

Skogaby Golfklubb ligger 15 minuter nordöst om Laholm och 28 minuter från Halmstad längs väg 15. Vi är knappt 1 000 medlemmar och har cirka 1 000 gästnätter i våra lägenheter. Under 2022 spelas runt 25 000 golfrundor av våra medlemmar och massor av greenfeegäster från Sverige, Danmark, Tyskland och Norge.

Låter det intressant är du välkommen att höra av dig till Johnny Nilsson, ordförande på Skogaby Golfklubb, för mer information. johnny.b.nilsson@gmail.com eller telefon 073-523 19 40. Rekryteringen sker löpande. Ett övertagande är aktuellt i början av 2023, lagom till säsongstart i april.

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02